FOLLOW US: facebook twitter

Ημερίδα από τον Δικηγορικό Σύλλογο Αμαλιάδας σήμερα Παρασκευή 2 Νοεμβρίου για πλειστηριασμούς α’ κατοικίας

Ημερομηνία: 02-11-2018 | Συντάκτης:

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”74719″ img_size=”full”][vc_column_text]Θέματα που προκαλούν καθημερινό άγχος στο μεγαλύτερο μέρος των πολιτών της χώρας μας, θα απασχολήσουν την ημερίδα του δικηγορικού συλλόγου Αμαλιάδας, που πρόκειται να πραγματοποιηθεί σήμερα Παρασκευή 2 Νοεμβρίου στον Πολυχώρο Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων του δήμου Ήλιδας.

Πρόκειται για νομικά θέματα, τα οποία όμως απασχολούν τα περισσότερα νοικοκυριά της Ελλάδας. Για τον λόγο αυτό στην συνέντευξη τύπου που παρεχώρησαν ο πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Θανάσης Θεοδόσης, το μέλος του Δ.Σ Αλέξανδρος Γεωργούλης και το μέλος του συλλόγου Μάικ Αμπουχάντμπα, ζήτησαν από τον κόσμο να παρευρεθεί στην ημερίδα.

Τα θέματα τα οποία θα απασχολήσουν την ημερίδα είναι τα εξής:

1. Αναγκαστική εκτέλεση και ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί

2. Κατάσχεση εις χείρας τρίτου

3. Προστασία πρώτης κατοικίας

Σε ότι αφορά στα θέματα που πραγματεύεται η ημερίδα ο κ. Θεοδόσης ανέφερε: «Θεωρούμε ότι τα θέματα που πραγματεύεται η ημερίδα είναι άκρως επίκαιρα και πέραν των νομικών αφορούν και όλους τους πολίτες. Οι κατασχέσεις τρέχουν με ιλιγγιώδεις ρυθμούς. Το ίδιο και οι πλειστηριασμοί και οι έγκριτοι επιστήμονες που είναι παρόντες και θα μιλήσουν θα μας διαφωτίσουν σε αυτά τα θέματα. Θεωρούμε ότι πράγματι θα υπάρξει φως σε πολλά σκοτεινά σημεία που διατρέχουν το νομικό σύστημα και που έχουν στην κορυφή τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς. Θέλουμε και πρέπει να έχει επιτυχία η ημερίδα, γιατί η επιτυχία της θα είναι έναυσμα να οργανώσουμε σαν σύλλογος και άλλες ανάλογες εκδηλώσεις και καλούμε όλους τους πολίτες να συμβάλλουν στην επιτυχία της».

Ο κ. Αμπουχάντμπα στη συνέχεια, κάλεσε και αυτός με τη σειρά του τους πολίτες να δώσουν το παρών στις εργασίες της ημερίδας, τονίζοντας ότι θα αναλυθούν θέματα τα οποία έχουν κοινωνικές προεκτάσεις. Εισηγητές στην αυριανή ημερίδα θα είναι ο αναπληρωτής καθηγητής αστικού δικονομικού δικαίου ΔΠΘ Σπυρίδων Τσαντίνης, ο επίκουρος καθηγητής αστικού δικαίου ΔΠΘ Βασίλειος Χατζηιωάννου και ο Αθανάσιος Πανταζόπουλος ΔΝ Πρωτοδίκης.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot