FOLLOW US: facebook twitter

Ο ΓΟΕΒ Πηνειού Αλφειού εκπέμπει SOS: Επιστολή στον Περιφερειάρχη για την σύγκληση σύσκεψης

Ημερομηνία: 02-11-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Αγροτικά, Νέα

Την σύγκληση σύσκεψης όλων των εμπλεκομένων φορέων, με σκοπό την εξεύρεση έστω και προσωρινής λύσης αλλά και την άμεση συγκρότηση νέου Δ.Σ. με παράλληλο οικονομικό πλάνο για την αντιμετώπιση της σωστής λειτουργίας του, ζητά ο πρόεδρος και η Διευθύντρια του ΓΟΕΒ Πηνειού Αλφειού με επιστολή τους προς τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, την οποία κοινοποιούν και στο Συντονιστή Αποκεντρωμένης Διοίκησης.

Συγκεκριμένα επισημαίνουν:

«Μετά και το αριθ. 1031/18-10-18 έγγραφο μας αλλά και τα έγγραφα που έχουμε αποστείλει κατά διαστήματα στις αρμόδιες υπηρεσίες και στους ωφελούμενους, παρακαλούμε για τις άμεσες παρεμβάσεις σας για την κατάσταση που έχει περιέλθει ο Οργανισμός αλλά και οι ΤΟΕΒ του Νομού.

1. Ο ΓΟΕΒ βρίσκεται σε πλήρη οικονομική αδυναμία αφού το ποσοστό που έχει κατατεθεί επί του προϋπολογισμού από τους ωφελούμενους του έργου είναι μόλις 33,6%, ενώ οι ΤΟΕΒ δηλώνουν αδυναμία επειδή κατέθεσαν τεράστια ποσά στη ΔΕΗ επί των οφειλών τους υπό την απειλή διακοπής του ρεύματος.

2. Οι εργαζόμενοι βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας με αποτέλεσμα να μην αρδεύονται οι καλλιέργειες με την συνέχιση της ανομβρίας, αλλά να μην αποκαθίστανται και οι ζημιές στα στραγγιστικά αντλιοστάσια ενόψει του χειμώνα με τον κίνδυνο να εγκυμονεί.

3. Το Δ.Σ. του οργανισμού παρά τις προσπάθειες μας δεν μπορεί να συνεδριάσει λόγω έλλειψης απαρτίας αφού από καιρό έχουν παραιτηθεί μέλη του ενώ ουδεμία απάντηση υπάρχει στην παραίτηση του προέδρου του Δ.Σ. για σοβαρούς λόγους».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος