FOLLOW US: facebook twitter

«Ήλιδα – Συμμαχία για το Αύριο»: Νέοι υποψήφιοι συμπορεύονται με τον Χ. Χριστοδουλόπουλο

Ημερομηνία: 21-08-2023 | Συντάκτης:

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2023


Κώστας Τσεριώνης

Ένα ακόμα δυνατό όνομα προστίθεται στην μεγάλη Συμμαχία που δημιουργείται στο Δήμο Ήλιδας, με επικεφαλής τον Χρήστο Χριστοδουλόπουλο. ο Δικηγόρος και δημοτικός σύμβουλος Ήλιδας Κώστας Τσεριώνης συμπορεύεται για ακόμα μία εκλογική αναμέτρηση με την δημοτική μας παράταξη, προκειμένου και αυτός να συμβάλλει με όλες του τις δυνάμεις στη μεγάλη Αλλαγή πορείας του Δήμου μας.

Με το βλέμμα στραμμένο στο αύριο, η παράταξή μας υποδέχεται έναν ιδιαίτερα νέο άνθρωπο, ο οποίος όμως έχει να επιδείξει ένα πλούσιο βιογραφικό στον στίβο της πολιτικής, τόσο σε αυτοδιοικητικό επίπεδο, όσο και στην κεντρική πολιτική σκηνή.

“Έχοντας την εμπειρία του παρελθόντος με γνώμονα την επαγγελματική μου κατάρτιση ως Δικηγόρος και γνωρίζοντας πολύ καλά πλέον τα προβλήματα, τις ελλείψεις, τις ανάγκες του Δήμου μας, αφού εδώ ζω και  δραστηριοποιούμε επαγγελματικά, θα προσπαθήσω να φανώ χρήσιμος σε ό,τι χρειαστεί” δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Τσεριώνης.

Πέτρος Κοτσοχείλης

Ένας ακόμα νέος άνθρωπος -ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στην πόλη της Αμαλιάδας-, ο Πέτρος Κοτσοχείλης, συντάσσεται με τη Συμμαχία πολιτών του Χρήστου Χριστοδουλόπουλου, που μέρα με την ημέρα απλώνεται στο Δήμο Ήλιδας, δίνοντας σύνθημα νίκης στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Αν και τα τελευταία χρόνια ασχολείται με την εστίαση, είναι απόφοιτος του τμήματος Αρχιτεκτονικής Τοπίου και Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΑΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, ενώ με τα κοινά ασχολείται ενεργά από τα φοιτητικά του χρόνια μέχρι σήμερα. Ωστόσο, είναι η πρώτο φορά που κατέρχεται στο στίβο της αυτοδιοίκησης, διεκδικώντας την ψήφο των συμπολιτών του.

Θανάσης Γεωργούλιας

Δυναμικά τάσσεται στο πλευρό του υποψηφίου Δημάρχου Ήλιδας Χρήστου Χριστοδουλόπουλου και τη Δημοτική Παράταξη «Ήλιδα – Συμμαχία για το Αύριο», ο γνωστός αγροτοκτηνοτρόφος από την Εφύρα Πηνείας, Θανάσης Γεωργούλιας.

Έχοντας στο παρελθόν διατελέσει πρόεδρος της Τοπικής Ενότητας Εφύρας, ο νέος υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Θανάσης Γεωργούλιας, γνωρίζει άριστα τα προβλήματα του τόπου του -της Πηνείας και συνολικά του Δήμου Ήλιδας-, με την προσφορά του στα κοινά να είναι καθοριστική για το μέλλον του Δήμου. Το νέο μέλος του συνδυασμού «Νίκης» που δημιουργούμε, ασχολείται επί σειρά ετών με συνδικαλιστικά ζητήματα, συμμετέχοντας σε μεγάλες Ενώσεις αγροτών και κτηνοτρόφων.

Νίκος Βασιλικόπουλος

Η μεγάλη αγάπη που τρέφει για την πόλη του, την Αμαλιάδας, οδήγησε τον Νίκο Βασιλικόπουλο -πιο γνωστό ως Λούα- να συμπορευτεί με το ψηφοδέλτιο «Νίκης» και τον συνδυασμό «Ήλιδα – Συμμαχία για το Αύριο», του υποψηφίου Δημάρχου Χρήστου Χριστοδουλόπουλου.

Ο Νίκος Βασιλικόπουλος, γόνος γνωστής οικογένειας εμπόρων της Αμαλιάδας, είναι ιδιωτικός υπάλληλος, ενώ επί σειρά ετών ασχολείται με την εστίαση, τόσο στην περιοχή μας, όσο και στο νησί της Ζακύνθου. Ο ίδιος αποφάσισε να ασχοληθεί ενεργά με τις εκλογές του Οκτωβρίου, ως υποψήφιος σύμβουλος, στο πλευρό ενός ανθρώπου που εκτιμά ιδιαίτερα, του Χρήστου Χριστοδουλόπουλου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia