FOLLOW US: facebook twitter

Χρήστος Χριστοδουλόπουλος-«Ήλιδα-Νέα Μέρα»: «Τολμά να μιλά για υποβάθμιση της πόλης ο δήμαρχος των… «λουκέτων”

Ημερομηνία: 12-04-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Και επειδή το τελευταίο διάστημα έχετε επιδοθεί σε έναν ΑΝΕΛΕΗΤΟ ΑΓΩΝΑ ΛΑΣΠΗΣ, σχετικά με το πώς παραλάβαμε την πόλη και που βρίσκεται σήμερα, σας λέω για ακόμα μία φορά ότι ΤΟ ΨΕΜΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ.

Στη θητεία μας καταφέραμε –πάση θυσία– να κρατήσουμε ανοιχτές όλες τις υπηρεσίες, τις δομές υγείας και ότι άλλο τέθηκε από την ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ, κι όλα αυτά παρά τα απόνερα της οικονομικής κρίσης που συνεχίζουν να πλήττουν την Ελληνική κοινωνία.

Εμείς με τις συντονισμένες ενέργειές μας και την επιχειρηματολογία μας κρατάμε στην πόλη το Υποθηκοφυλακείο, το Νοσοκομείο, το κατάστημα της ΔΕΗ, το παράρτημα της ΔΕΔΔΗΕ και ότι άλλο έτυχε στη θητεία μας να θέλει να κλείσει –επαναλαμβάνουμε– η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ.

Αντιθέτως, κατά τις θητείες του τέως Δημάρχου –που ευτυχώς για τους δημότες θα παραμείνει τέως– και παρά τις εποχές των παχιών αγελάδων, έκλειναν η μία υπηρεσία και η μία δομή μετά την άλλη.

Αν σε αυτά κύριε «τέως» προσθέσουμε και ανεπάρκειες χειρισμών σας σε διάφορα άλλα σοβαρά θέματα, τότε καταλαβαίνει κανείς πως μπορείτε κάλλιστα να χαρακτηριστείτε και ως ο Δήμαρχος των «λουκέτων» και της υποβάθμισης της πόλης.

Οι συνδημότες μας αντιλαμβάνονται ότι αν έρθετε και πάλι στα πράγματα, τότε σίγουρα θα παραδώσετε κωμόπολη στις επόμενες γενιές, αφού για τα περισσότερα ανοιχτά μέτωπα θα πέσετε και πάλι αμαχητί.

Αρκετά με τα μεγάλα λόγια και τους λεονταρισμούς. Για ακόμα μία φορά σας υπενθυμίζουμε ότι «στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί»!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος