FOLLOW US: facebook twitter

Ηλίας Φωτόπουλος: «Εξωγενείς παράγοντες μας στέρησαν την παραμονή»

Ημερομηνία: 16-04-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Νίκη Τραγανού μετά από μεγάλη προσπάθεια δεν κατάφερε να παραμείνει στη Γ΄ Εθνική, μένοντας μόλις τρεις βαθμούς πίσω από τον 8ο Αχαρναϊκό, που ήταν η ομάδα που σώθηκε τελικά με το «διπλό» στη Βάρδα. Οι «μπλε» κάνουν λόγο για έναν αξιοπρεπή αγώνα που έδωσαν σε αντίθεση με άλλες ομάδες, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να πετύχουν το στόχο τους. Ο τεχνικός Ηλίας Φωτόπουλος, σε δηλώσεις του χθες στην «Πρωινή» μίλησε για εξωγενείς παράγοντες που στέρησαν την παραμονή στη Νίκη Τραγανού: «Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα της Νίκης για την έντιμη, αντρίκεια και πολύ μεγάλη προσπάθεια που έκανε να παραμείνει στην κατηγορία και εννοώ Διοίκηση, ποδοσφαιριστές και κόσμο. Αγωνιστικά πιστεύω ότι η Νίκη έχει μείνει στην κατηγορία. Κάποιοι συνηθισμένοι εξωγενείς παράγοντες, της το στέρησαν αυτό. Ο νοών νοείτω», ανέφερε ο Βαρδαίος τεχνικός.

Η Νίκη, λοιπόν, πλέον, δεν έχει παρά να περιμένει ευχάριστες ειδήσεις από το θέμα της αναδιάρθρωσης των κατηγοριών, για να μάθει τελικά πού θα παίζει τη νέα σεζόν. Αν γίνει πράξη το σενάριο περί υποβιβασμού λιγότερων ομάδων από κάθε όμιλο, η ομάδα του Τραγανού είναι πρώτη επιλαχούσα, καθώς τερμάτισε 9η στον 6ο όμιλο.

Κατά τα άλλα, χθες αργά το απόγευμα είχε προγραμματιστεί συνάντηση στο γήπεδο σύσσωμης της ομάδας και στη συνέχεια όλοι μαζί, διοίκηση, τεχνικό τιμ και ποδοσφαιριστές, θα απολάμβαναν το αποχαιρετιστήριο δείπνο της σεζόν.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος