FOLLOW US: facebook twitter

Ηλειακός Β.-Κουρτέσι 3-1: Ανέβηκε 6ος ο Ηλειακός!

Ημερομηνία: 02-12-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ηλειακός Βαρθολομιού μετά το σπουδαίο διπλό στα Σαβάλια, νίκησε και τον ΑΠΟ Κουρτεσίου με 3-1 και ανέβηκε στην 6η θέση, πέντε βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

Ο Ραυτόπουλος σκόραρε σε άλλο ένα ματς για τους ερυθρόλευκους του Μιχάλη Καλαρίτη, κάνοντας στο 20΄ το 1-0. Στο 25΄ ο ΑΠΟΚ κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Χατζηγιάννη, αλλά ο Κουρκουμέλης νικήθηκε από τον Βύτανο.

Ο Ηλειακός στο 40΄ με σουτ του Ράλλη (φωτό) μέσα από την περιοχή έφτασε στο 2-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 60΄ ο ΑΠΟΚ μείωσε με τον Ανδρέα Κόσκορη σε 2-1. Πέντε λεπτά μετά, όμως, ο Ράλλης με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα διαμόρφωσε το τελικό 3-1. Στα εναπομείναντα λεπτά οι δυο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι, οι γηπεδούχοι με τον Αντωνάτο και οι φιλοξενούμενοι με τον Α. Κόσκορη.

Ηλειακός Β.: Βύτανος, Ράπτης, Σπ. Μαργαρώνης (80’ Α. Μαργαρώνης), Χατζηγιάννης, Μπελεκούκιας, Πανόπουλος, Τσιράκης (46’ Λόξας), Κουλούρης, Ραυτόπουλος (70’ Αντωνάτος), Π. Τσουκαλάς, Ράλλης.

ΑΠΟΚ: Σκλαβενίτης, Φιλιππακόπουλος, Σωτηρόπουλος (46’ Μητρόπουλος), Α.Α. Καπώνης, Διαμαντόπουλος, Α.Σπ. Καπώνης (46’ Τσιχλιάς), Κωστόπουλος, Κυριαζής (77’ λ.τρ. Ζ. Κόσκορης), Κουρκουμέλης, Ντ. Καπώνης, Α. Κόσκορης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος