FOLLOW US: facebook twitter

Ναύπλιο-Ολυμπιακός Ζαχάρως 2-0: Άξιζε τον βαθμό!

Ημερομηνία: 02-12-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ολυμπιακός Ζαχάρως ηττήθηκε 2-0 στο Ναύπλιο από την πρωτοπόρο ομάδα της Αργολίδας και παρέμεινε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 5 βαθμούς, σε ένα ματς που άξιζε το βαθμό της ισοπαλίας. Το 1-0 έγινε νωρίς, μόλις στο 6ο λεπτό με γυριστό σουτ του Καζάκου. Η ομάδα του Ντίνου Παναγιωτακόπουλου προσπάθησε να αντιδράσει και στο 15΄ είχε σουτ του Κανάνι από καλή θέση λίγο άουτ. Αλλά και στο 20΄ από σέντρα από πλάγια, ο Κανάνι δεν πρόλαβε να βρει τη μπάλα, που πέρασε άουτ. Στο 21΄ το μακρινό σουτ του Καζάκου, δεν βρήκε στόχο και στο 23΄ είχαμε νέα ευκαιρία για τον Ολυμπιακό με το σουτ του Ρούμπου να αποκρούεται από τον Βλάχο.

Στο 45΄ το Ναύπλιο είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Καζάκο, ο οποίος πέρασε και τον Καπετανάκη αλλά βγήκε πλάγια, προσπάθησε να κλείσει προς τα μέσα και τελικά η μπάλα απομακρύνθηκε από αμυντικούς του Ολυμπιακού πριν την γραμμή της εστίας.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 57΄ φάουλ του Καπλατζη μπλόκαρε ο Καπετανάκης και στο 69΄ σε σέντρα του Σκοζάι ο Ρούμπος σούταρε στέλνοντας τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι του Βλάχου. Στο 75΄ και 79΄ τα σουτ των Καζάκου, Καλλιμάνη πέρασαν άουτ και τελικά στο 92΄ έγινε το 2-0. Σε σέντρα του Καπλατζή από αριστερά. ο Καλλιμάνης βρέθηκε σε θέση για γκολ και με πλασέ σφράγισε τη νίκη της ομάδας του.

Ναύπλιο 2017: Βλάχος, Διαμαντής, Μπούκουρης, Παναγόπουλος, Μακαρατζής (65’ Λαθύρης), Τριανταφύλλου (60’ Μουσταφά), Κίτος, Καπλατζής Π., Καζάκος (81’ Μπεντούλης), Καλλιμάνης, Κοτσοβός (75’ Λέρμας).

Ζαχάρω: Καπετανάκης, Γκούσκος, Καπλάνης, Τσίτσος, Κατελούζος, Καλαντζής, Κανάνι (65’ Πλαστουργός), Παπαδόπουλος, Ρούμπος, Παναγόπουλος, Σκοζάι.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος