FOLLOW US: facebook twitter

Ηλειακός Β.: Κάλεσμα για ενίσχυση της ομάδας-Την Κυριακή η εκλογική Γ.Σ.

Ημερομηνία: 30-03-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Το πρωτάθλημα της Α1 DUOMO-MONK ολοκληρώθηκε για τον Ηλειακό Βαρθολομιού και πλέον αρχίζει να σχεδιάζει τη νέα σεζόν. Ως εκ τούτου, την προσεχή Κυριακή 3 Απριλίου ο σύλλογος θα πραγματοποιήσει Γενική Συνέλευση για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. και εξέδωσε ανακοίνωση-πρόσκληση, που αναφέρει τα εξής: «Το Δ.Σ. του Ηλειακού Βαρθολομιού, καλεί τα μέλη του, νυν και πρώην, αλλά και τους φίλους του συλλόγου, να εγγραφούν και να ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας για το μέλλον. Καλούνται επίσης, να παραστούν στην εκλογική Γενική Συνέλευση, η οποία θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 3 Απριλίου, 5-8μ.μ.. στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Βαρθολομιού, για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. του συλλόγου.

Ο Ηλειακός Βαρθολομιού, μετά από μια μεγάλη προσπάθεια, κατάφερε να γυρίσει σελίδα και να καταστεί πρωταγωνιστής ξανά μετά από πολλά χρόνια. Σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια η οποία ξεκίνησε, μεγαλύτερη επιτυχία και από τις ίδιες τις διακρίσεις εντός του αγωνιστικού χώρου, ήταν το αγκάλιασμα της ομάδας από την κοινωνία του Βαρθολομιού. Τώρα πλέον χρειάζεται να δοθεί συνέχεια. Χρειάζεται ακόμα μεγαλύτερη συμμετοχή, ώστε αυτό το μεγαλόπνοο σχέδιο, το οποίο ξεκίνησε και ανήκει σε όλους, να έχει ακόμα μεγαλύτερη απήχηση.

Είναι βέβαιο ότι πολλοί μαζί, πετύχαμε πάρα πολλά και όλοι μαζί μπορούμε ακόμα περισσότερα. Γι’ αυτό καλούμαστε να στοιχηθούμε σε αυτή την προσπάθεια όλοι, να μεγαλώσουμε τον Ηλειακό μας ακόμα περισσότερο. Πολλοί μπορέσαμε πολλά! Όλοι μαζί θα μπορέσουμε ακόμα περισσότερα…».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος