FOLLOW US: facebook twitter

Ηλειακός Λεχαινών: «Μπαμ» στην τεχνική ηγεσία με Ανδρέα Ζήκο

Ημερομηνία: 10-03-2023 | Συντάκτης:

Ο Ηλειακός κινήθηκε γρήγορα και έκλεισε προπονητή τον πολύπειρο Αχαιό, Ανδρέα Ζήκο, με μεγάλη θητεία στις εθνικές κατηγορίες. Μεταξύ των δύο πλευρών έχει επέλθει συμφωνία και αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση του Ηλειακού.

Ο Ζήκος την φετινή σεζόν ξεκίνησε στον Διαγόρα Βραχνεΐκων στην Α΄ Αχαΐας και στις αρχές Δεκεμβρίου πήγε στον ΑΠΣ Πάτραι της Γ΄ Εθνικής, με τον οποίο λύθηκε η συνεργασία πριν τρεις εβδομάδες.

Έχει εργαστεί ως προπονητής σε πολλές ομάδες εθνικών κατηγοριών όπως η Παναχαϊκή, ο Πατραϊκός, τον οποίο οδήγησε στην άνοδο από την Γ’ στην Β’ Εθνική, ο Εθνικός Πειραιώς, ο ΠΑΟ Βάρδας, η Δόξα Ν. Μανωλάδας, η Θύελλα Πατρών, η Αχαϊκή, ο Διαγόρας Βραχνεΐκων, ο Ατρόμητος Λάππα, η Ζάκυνθος. Επιπλέον, έχει υπάρξει βοηθός προπονητή στον Αστέρα Τρίπολης, με παρουσία εκτός από την Super League και στους ομίλους του Europa League!

H Διοίκηση του Ηλειακού ποντάρει σε έναν πολύπειρο προπονητή με σπουδαίες παραστάσεις για να αλλάξει το κλίμα αλλά και επίπεδο η ομάδα και να παραμείνει στην μεγάλη κατηγορία του ηλειακού ποδοσφαίρου, εκεί όπου αρμόζει να βρίσκεται βάσει ιστορίας.

Ο Ζήκος θα κάνει ντεμπούτο στο γειτονικό ντέρμπι με την Δάφνη, την Κυριακή στα Λεχαινά (ώρα 3.30μ.μ.).

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος