FOLLOW US: facebook twitter

Ηλειακός Λ.-ΑΠΟ Κουρτεσίου 1-4: Βαρύγδουπο διπλό!

Ημερομηνία: 03-12-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο ΑΠΟ Κουρτεσίου πέτυχε τη νίκη της αγωνιστικής μέσα στα Λεχαινά με το ευρύ 1-4. Η ομάδα του Γιάννη Καραλάγα αξιοποίησε στο έπακρο τις ευκαιρίες που δημιούργησε, παίζοντας με αριθμητικό πλεονέκτημα για 35 λεπτά, φτάνοντας σε μια πολύ σπουδαία νίκη. Στο 4’ ο 16χρονος Ανδρέας Κόσκορης (φωτό) με πλασέ έκανε το 0-1, αλλά στο 10΄ο Κουρλός ισοφάρισε σε 1-1, που ήταν και  σκορ ημιχρόνου. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 58’ ο τερματοφύλακας του Ηλειακού, Νίκος Φλίγκος αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη για εξύβριση των Θείων και τη θέση του πήρε ο 15χρονος Βασίλης Ανδρικόπουλος.

Ο ΑΠΟΚ εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα και έφτασε στο 1-2 στο 77’ και πάλι με τον Κόσκορη. Στο 80’ ο Ντ. Καπώνης με πλασέ σημείωσε το 1-3 και στο 86’ ο Κουλούρης με νέο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1-4.

 

Ηλειακός Λ.: Φλίγκος, Στριγάς, Κόστα Β., Σαραντούλιας, Κωστόπουλος, Γκίνης, Κράγκαρης (82΄ Παναγιωτόπουλος), Χριστοφοράτος (79΄ Κασσιανός), Μουσερής, Μπουρούκης, Κουρλός (58’ Ανδρικόπουλος).

ΑΠΟΚ: Ψυχογιός Χ., Φιλιππακόπουλος, Σωτηρόπουλος (46’ Κουλούρης), Αλ.Α. Καπώνης, Διαμαντόπουλος, Γκούσκος, Κόσκορης, Καλουτάς, Ψυχογιός Δ. (80’  Αλ. Σπ. Καπώνης), Ντ. Καπώνης, Γεωργόπουλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος