FOLLOW US: facebook twitter

Ολυμπιάδα-Αίας Γαστούνης 4-0: Πρώτη εντός με «τεσσάρα»

Ημερομηνία: 03-12-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η πρώτη εντός έδρας νίκη για την Ολυμπιάδα Γουμέρου ήταν ευρεία, χθες κόντρα στον Αίαντα. Τελικό σκορ 4-0 για την ομάδα του Χρήστου Αγγελόπουλου, που βάσει εμφανίσεων δικαιούταν μια μεγάλη νίκη. Η Ολυμπιάδα άνοιξε το σκορ στο 23΄ με ανάποδο ψαλίδι του Γ. Ροδόπουλου ύστερα από σέντρα του Μαραθιά.  Στο 30΄ ο Διαμαντάκος από σέντρα του Κωνσταντόπουλου σημείωσε το 2 – 0, με τον Αίαντα στο 45΄ να χάνει μεγάλη ευκαιρία με τον Παναγιωτόπουλο  (απέκρουσε ο Μπουμπουνάς).  Στο 68΄ ο Κωνσταντόπουλος με κεφαλιά από σέντρα του Ν. Γεωργίου έκανε το 3 – 0 και το τελικό 4 – 0 διαμόρφωσε στο 79΄ με κοντινό πλασέ ο Διαμαντάκος, από ασίστ του Κωνσταντόπουλου.

 

Ολυμπιάδα: Μπουμπουνάς , Μαραθιάς (80΄Φωτακόπουλος Ι.), Κολοβάδης, Φωτακόπουλος Π., Μπίρμπας, Καλαντζής, Ζάνι (79΄ Κακαλής), Διαμαντάκος, Κωνσταντόπουλος(85΄ Ροδόπουλος Ν.), Γεωργίου Ν. , Ροδόπουλος Γ. (68΄ Αγγελόπουλος Χρυσ.).

Αίας: Λούρμπας, Ζώντος, Κοκολάκης(78΄ Μαρίνοφ), Μπελεκούκιας, Κλάδης(30΄ Μράβος), Κορκός(47΄ Λαγανόπουλος), Γιαννακόπουλος, Λόξας(60΄Κότσυφας), Παναγιωτόπουλος , Νικολόπουλος Ηλ., Ραφτόπουλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος