FOLLOW US: facebook twitter

Ιάλυσος-Πανηλειακός 1-1: Όρθιος στη Ρόδο

Ημερομηνία: 09-01-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Ο Π. Τσίγκρηλας μόλις έχει ισοφαρίσει και πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του.

Ισοφάρισε ο Π. Τσίγκρηλας- Άντεξε στην πίεση του Ιάλυσου

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Ο Πανηλειακός έφερε ισοπαλία 1-1 χθες στη Ρόδο με αντίπαλο τον Ιάλυσο για την 8η αγωνιστική στον 4ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής και έπιασε στην 6η θέση τον Α.Ο. Πυλίου Κω, στους 10 βαθμούς. Ένα αποτέλεσμα καλό με βάση την εικόνα του αγώνα, καθώς στο β΄ μέρος ο Ιάλυσος πίεσε αρκετά, αλλά ο Πανηλειακός άντεξε και επέστρεψε με τον βαθμό από το νησί, έχοντας σε πολύ καλή μέρα και τον γκολκίπερ Ραφαήλ Κατακίτσο.

O Πανηλειακός μπήκε νωχελικά στο παιχνίδι και βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ. Στο 8΄ από κάθετη μπαλιά του Νάνι στον Ιντρίζι, αυτός πάτησε περιοχή από αριστερά και με σουτ έστειλε την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι της εστίας του Καρακίτσου για το 1-0.

Στη συνέχεια ο Πανηλειακός πήρε τα ηνία του αγώνα και προσπάθησε να απειλήσει και να ισοφαρίσει, με τον Ιάλυσο να κλείνεται στα καρέ του και να ψάχνει τις αντεπιθέσεις. Εν τέλει οι ερυθρόλευκοι ισοφάρισαν στο 37΄ από μια στημένη μπάλα. Ο Μπάλλας εκτέλεσε φάουλ από αριστερά, ο τερματοφύλακας Τσιγάρος έκανε άστοχη έξοδο και ο Παναγιώτης Τσίγκρηλας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Στο 44΄ είχαμε μεγάλη ευκαιρία για τον Ιάλυσο. Ο Γεωργίου σέντραρε από δεξιά, ο Νάνι αμαρκάριστος στο δεύτερο δοκάρι πήρε την κεφαλιά, με τον Κασμερίδη να διώχνει σωτήρια πριν η μπάλα περάσει την γραμμή.

Στο β΄ μέρος ο Ιάλυσος μπήκε επιθετικά και στο 50΄ από σέντρα του Χατζηνικόλα, κεφαλιά του Δελαπόρτα πέρασε άουτ.

Στο 55΄ είχαμε σπουδαία χαμένη ευκαιρία για τον Ιάλυσο. Ο Νάνι σέντραρε παράλληλα από δεξιά, ο Εμπουμπά αμαρκάριστος στην καρδιά της άμυνας πλάσαρε στην κίνηση με τον Καρακίτσο να αποκρούει ενστικτωδώς.

Στο 59΄ σέντρα του Καραγεώργη για τον Καρπαθάκη, που σούταρε στην κίνηση με την μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει στην αγκαλιά του Καρακίτσου.

Στο 82΄ νέα ευκαιρία για τους γηπεδούχους με τον Γεωργιάδη να βρίσκει τον Εμπουμπά και αυτός να πλασάρει στην εξωτερική πλευρά των διχτυών.

Στο 91΄ σουτ του Δελαπόρτα έξω από την περιοχή, απέκρουσε δύσκολα ο Καρακίτσος.

Ιάλυσος: Τσιγάρος, Καραγεώργης (85΄ Σάββας), Ιντρίζι (46΄ Εμπουμπά), Γεωργιάδης, Καρπαθάκης, Γιώργου (28΄ λ.τρ. Μαχαίρας), Γεωργίου, Χατζηνικόλας, Τερζίου, Νάνι, Πατσίλης (46΄ Δελαπόρτας)

Πανηλειακός: Καρακίτσος, Γαλανόπουλος, Διαμαντόπουλος, Κασμερίδης, Δ. Τσίγκρηλας, Μπάλλας, Αντωνιάδης (83΄ Αράπι), Κακά (58΄ Μάρκου), Πεντρίνιο (83΄ Μπαλός), Λούσκος (90΄+ Δημάκης), Π. Τσίγκρηλας (58΄ Καλομοίρης).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος