FOLLOW US: facebook twitter

Η Ζάκυνθος τιμά το Γιάννη Τζουανόπουλο

Ημερομηνία: 14-08-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

Η Ζάκυνθος, τιμά τον Ηλείο στιχουργό Γιάννη Τζουανόπουλο, τον διοργανωτή της μεγάλης Γιορτής του Απόδημου Ελληνισμού στα Μακρίσια, με ένα ξεχωριστό αφιέρωμα που έχει προγραμματίσει για το Σάββατο στο υπαίθριο δημοτικό θέατρο του νησιού, η Φιλαρμονική των Ζακυνθίων, η αρχαιότερη της Ελλάδας.

Στην υπέροχη εκδήλωση τιμής για την προσφορά του στον πολιτισμό, θα συμμετέχει η χορωδία «Φιόρο του Λεβάντε» με τρεις σπουδαίους τραγουδιστές ενώ τραγούδια του Γιάννη Τζουανόπουλου, θα ερμηνεύσει η σπουδαία ερμηνεύτρια Μαρία Σουλτάτου συνοδεία του σολίστ μπουζουκιού Γιάννη Σταματογιάννη. Μαζί τους, δυο ταλαντούχοι νέοι από την Ηλεία, ο τραγουδιστής Γιώργος Αδαμόπουλος και ο μουσικός Μάριος Αθανασόπουλος.

Η Μαρία Σουλτάτου θα ερμηνεύσει το «Τραγούδι της Φωτιάς», το τραγούδι που έγραψε για τις φονικές πυρκαγιές του 2007 στην Ηλεία ο Γιάννης Τζουανόπουλος, αλλά και αγαπημένα τραγούδια του Ηλείου στιχουργού που έχουν τραγουδήσει σπουδαίοι έλληνες ερμηνευτές όπως η Μαρινέλλα, ο Καλογιάννης, Μπιθικώτσης, Μαίρη Λίντα κτλ.

Ο Ηλείος τραγουδιστής Γιώργος Αδαμόπουλος θα τραγουδήσει  ζεϊμπέκικα που έχουν ερμηνεύσει κορυφαίοι ερμηνευτές της χώρας έχοντας δίπλα του τον ταλαντούχο μουσικό Μάριο Αθανασόπουλο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος