FOLLOW US: facebook twitter

Άφθονο γέλιο χάρισαν «οι χαμηλές πτήσεις» του Αρκά στο θέατρο Ήλιδας

Ημερομηνία: 14-08-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 1, Νέα, Πολιτισμός

Μια εκπληκτική βραδιά, με τους ήρωες του Αρκά, απόλαυσε το θεατρόφιλο κοινό της Ηλείας, στο θέατρο Ήλιδας που παρακολούθησε την παράσταση «Η ζωή σε χαμηλές πτήσεις» σε σκηνοθεσία Δημήτρη Αγορά.

Τους ήρωες του κόμικς του Αρκά, «ζωντάνεψαν» επι σκηνής ο Θανάσης Βισκαδουράκης, η Σοφία Βογιατζάκη, ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος, ο Χρήστος Τριπόδης, η Μάρα Δαρμουσλή, η Κατερίνα Θεοχάρη και ο πληθωρικός Γιώργος Γαλίτης.

Η “Ζωή Μετά”, ο “Ισοβίτης”, οι “Χαμηλές Πτήσεις”, ο “Καστράτο”, το “Μαλλί με Μαλλί” πρωταγωνιστές στην ξεκαρδιστική αυτή παράσταση που έφερε λυτρωτικό γέλιο στα χείλη κάθε πικραμένου. Ο Μπαμπάς  Σπουργίτης προσπάθησε να ξεπεράσει την προδοσία της σπουργιτίνας, να βρει καινούργια σύντροφο και να χαλιναγωγήσει το “τέρας” που έχει για γιο. Ο Ισοβίτης βρήκε παρηγοριά στο μοναδικό πλάσμα που του προσφέρει τη φιλία του με το αζημίωτο, τον βρωμερό ποντικό Μοντεχρήστο, ενώ ο Θανατοποινίτης έγραψε την αυτοβιογραφία του περιμένοντας χάρη. Η Λουκρητία ήθελε απελπισμένα σεξ, μα η σκληρή μοίρα ήταν το μόνο σκληρό πράγμα που συνάντησε, καθώς συγκάτοικος της ήταν ο ευνούχος Καστράτο… και πολλές άλλες ιστορίες που χάρισαν απλόχερα γέλιο σε όλους.

Στη “Ζωή Μετά Χαμηλών Πτήσεων”, τα κείμενα και οι χαρακτήρες του αγαπημένου σκιτσογράφου ζωντάνεψαν, σχολιάζοντας με λιτό αλλά καυστικό τρόπο την καθημερινότητα του σύγχρονου Έλληνα, τις ανθρώπινες σχέσεις, τους φόβους, τους πόθους και τις μεταφυσικές του ανησυχίες.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος