FOLLOW US: facebook twitter

Η Χερσαία ζώνη Κατακόλου στο Περιφερειακό Συμβούλιο – Συνεδριάζει τη Δευτέρα

Ημερομηνία: 06-12-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Η αναβάθμιση της χερσαίας ζώνης του λιμένα Κατακόλου συνολικού προϋπολογισμού 10,5 εκατ. ευρώ, όπως επίσης οι βελτιώσεις στις οδικές προσβάσεις προς τις Ιερές Μονές και τους Προσκυνηματικούς Χώρους των Π.Ε Αιτωλοακαρνανίας και Ηλείας, προϋπολογισμού 8,2 εκατ. ευρώ και 5 εκατ. ευρώ αντίστοιχα είναι μεταξύ των θεμάτων που θα απασχολήσουν την προσεχή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018 στην Πάτρα.

Επίσης πρόκειται να συζητηθούν και άλλα θέματα που αφορούν παρεμβάσεις σε οδικά δίκτυα της Δυτικής Ελλάδας, αποκαταστάσεις υφισταμένων αντιπλημμυρικών έργων, όπως και μέτρα αποκατάστασης γεφυρών.

Αναλυτικά τα θέματα της Ηλείας είναι:

1. Έγκριση τρόπου ανάθεσης του έργου με τίτλο: «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΧΕΡΣΑΙΑΣ ΖΩΝΗΣ ΛΙΜΕΝΑ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ» συνολικού προϋπολογισμού 10.500.000,00€ με ΦΠΑ, που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης, Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτική Ελλάδα 2014-2020» με ανοικτή ηλεκτρονική διαδικασία άνω των και κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά μόνο βάσει  τιμής σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4412/2016.

2. Έγκριση υποβολής πρότασης ένταξης του έργου με τίτλο: «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΔΩΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΕ ΙΕΡΕΣ ΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΗΣ Π.Ε ΗΛΕΙΑΣ Π.Δ.Ε», Π/Υ: #5.000.000,00€#, στη ΣΑΕΠ 001 του Εθνικού Σκέλους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας έτους 2018.

3. Ενημέρωση για τη Λειτουργία Μονάδας Αδρανοποίησης ζωικών υποπροϊόντων, με την Επωνυμία : «FARGECO HELLAS ΕΠΕ», στην Τ.Κ. Αγ. Θεοδώρων Λεχαινών  Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης –  Ενέργειες – Προτάσεις.

4. Έγκριση υποβολής πρότασης ένταξης του έργου με τίτλο: “ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ Γ.Ν. ΗΛΕΙΑΣ-Ν.Μ. ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ” Π/Υ #122.270,00€#, στη ΣΑΕΠ 001 του Εθνικού Σκέλους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας έτους 2018.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος