FOLLOW US: facebook twitter

Η Θεώνη Γεωργοπούλου πρώτη γυναίκα πρόεδρος του Δ.Σ  Ήλιδας

Ημερομηνία: 03-01-2024 | Συντάκτης:

Ποιοι εξελέγησαν στο προεδρείο και την δημοτική επιτροπή κατά τις χθεσινές δημαιρεσίες στην Αμαλιάδα

 

Η γιατρός πνευμονολόγος και δημοτική σύμβουλος της πλειοψηφίας  Θεώνη Γεωργοπούλου εξελέγη χθες κατόπιν πρότασης του δημάρχου Χρήστου Χριστοδουλόπουλου, πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ήλιδας στις δημαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δ.Σ στην Αμαλιάδα. Μάλιστα η κ. Γεωργοπούλου είναι και η πρώτη γυναίκα πρόεδρος στην ιστορία του δημοτικού συμβουλίου Ήλιδας η οποία μάλιστα εξελέγη ομόφωνα  από όλες τις παρατάξεις πλην της Λαϊκής Σσυπείρωσης που ψήφισε λευκό. Μάλιστα σε ανάρτησή της στο facebook η κ Γεωργοπούλου έγραψε «Τεράστια περηφάνια! Πρώτη γυναίκα πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου Δήμου Ήλιδας».

Αντιπρόεδρος του ΔΣ εξελέγη ο πρώην αντιδήμαρχος Ευγένιος Αστερής από την παράταξη Λυμπέρη της μείζονος μειοψηφίας και γραμματέας  ο δικηγόρος  Σάκης  Κότσιφας από την ελάσσονα μειοψηφία, επίσης με ομόφωνες αποφάσεις όλων των παρατάξεων πλην του λευκού της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Κατά τις εκλογικές διαδικασίες της Δημοτικής Επιτροπής εξελέγησαν οι: Πρόεδρος ο δήμαρχος Χρήστος Χριστοδουλόπουλος και μέλη της επιτροπής από την πλευρά της πλειοψηφίας οι Κώστας Αναγνωστόπουλος, Γιάννης Αθανασόπουλος , Κώστας Τσεριώνης και Ανδρέας Ανδρουτσόπουλος και από την μείζονα μειοψηφία οι Γιάννης Λυμπέρης και Βαγγέλης Χριστοφόρου. Αναπληρωματικοί από την πλευρά της πλειοψηφίας εκλέχθηκαν οι Ηλίας Ευσταθόπουλος, Χρήστος Νικολόπουλος, Κώστας Τρικόγιας και Μάκης Παπαγιανόπουλος και από την μείζονα μειοψηφία οι Βασίλης Παπαδόπουλος και Ερνέστο Λυμπέρης.  Τέλος να σημειώσουμε ότι κατόπιν πρότασης του δημάρχου εκλέχθησαν ως παρατηρητές της Δημοτικής Επιτροπής χωρίς όμως δικαίωμα ψήφου οι Μάκης Παπαγιανόπουλος και Βησσαρίων Πολύδωρος από την Λαϊκή Συσπείρωση.

Τώρα αναμένεται και η ανακοίνωση του κ Χριστοδουλόπουλου για την επιλογή των αντιδημάρχων και στενών συνεργατών του που θα βρίσκονται στο τιμόνι του δήμου Ήλιδας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia