FOLLOW US: facebook twitter

Η Θεατρική Ομάδα «Ήλις» ήρθε για να… μείνει!

Ημερομηνία: 27-03-2024 | Συντάκτης:

-Εξαιρετική παρουσία στο πρώτο της εγχείρημα με τη φαρσοκωμωδία «Φούστα-Μπλούζα»

-Κατάμεστη σε όλες τις παραστάσεις η αίθουσα του Πολυχώρου Πολιτισμού στην Αμαλιάδα

Γράφει η Μαρία Καραμπάτση


Υπέροχες ερμηνείες, εξαιρετικά το σενάριο και η σκηνοθεσία, ξεχωριστό σκηνικό και κυρίως… θετική ενέργεια από όλους τους συντελεστές, χαρακτηρίζουν την θεατρική παράσταση «Φούστα-Μπλούζα» που ανεβάζει η Θεατρική Ομάδα «Ήλις» στην Αμαλιάδα.

Η πρωτοεμφανιζόμενη Ομάδα κέρδισε το στοίχημα και αυτό δεν αποδεικνύεται μόνο από την κατάμεστη αίθουσα του Πολυχώρου Πολιτισμού στην Αμαλιάδα που γεμίζει ασφυκτικά σε κάθε παράσταση, αλλά και από το γεγονός ότι από την πρώτη επαφή με το θεατρικό σανίδι η Ομάδα «Ήλις» απέσπασε θερμά σχόλια, κερδίζοντας το κοινό και όπως όλα δείχνουν… ήρθε για να μείνει!

Η πρεμιέρα έγινε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης και οι παραστάσεις θα συνεχιστούν κάθε βράδυ μέχρι την ερχόμενη Κυριακή 31 Μαρτίου, με ένα κενό σήμερα Τετάρτη 27 Μαρτίου.

Η ‘χημεία’ των συντελεστών

Οι συντελεστές της παράστασης, οι περισσότεροι εκ των οποίων έχουν για πρώτη φορά επαφή με το θέατρο, είναι πραγματικά αποκάλυψη, κάνουν πράξη αυτό που είχαν υποσχεθεί από την πρώτη στιγμή, χαρίζουν μοναδικές στιγμές στο κοινό με εναλλαγή συναισθημάτων από την αρχή μέχρι και την τελευταία ατάκα.

Η σκληρή δουλειά και οι πρόβες έχουν αποδώσει καρπούς, το κυρίαρχο στοιχείο όμως είναι η χημεία που έχουν τα μέλη της ομάδας μεταξύ τους.

Η ξεκαρδιστική κωμωδία «Φούστα-Μπλούζα» των Ρέππα-Παπαθανασίου, είναι ακριβώς αυτό που υποδηλώνει ο τίτλος, μία μοντέρνα φαρσοκωμωδία καταστάσεων που καταρρίπτει κάθε σεξιστικό ρατσισμό, καθώς αναδεικνύει τις ανθρώπινες σχέσεις, την αγάπη και τη θέληση.

Έξυπνες ατάκες και πολλές αποκαλύψεις από τους πρωταγωνιστές που υποδύονται, μία σεξομανή ψυχολόγο, μία ζωηρή καθηγήτρια, έναν ερωτοχτυπημένο νέο, μία Ρωσίδα οικιακή βοηθό, μία αξιέπαινη μητέρα, έναν τολμηρό μακιγιέρ, μία Πατρινιά χήρα, έναν αναποφάσιστο σύζυγο, μία ‘διαφορετική’ γυναίκα και έναν τυπικό πρόεδρο. Με τη σκηνοθετική ματιά του Μιλτιάδη Παπλά.

Συγχαρητήρια σε όλους τους πρωταγωνιστές: Αλεξάνδρα Σταυροπούλου, Γιώργο Γεωργακόπουλο, Μαριάννα Βαγενά, Γεωργία Ευσταθοπούλου, Ιωάννα Τραγουστή, Έφη Ταυλοπούλου, Σταύρο Ράλλη, Στέλλα Ταμαρέση, Χάρη Σιγούρο και Παναγιώτη Ηλιόπουλο, καθώς και σε όλους τους συντελεστές πίσω από τα παρασκήνια!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος