FOLLOW US: facebook twitter

Η οπαδική βία κόστισε τη ζωή ενός νεαρού στη Θεσσαλονίκη (βίντεο)

Ημερομηνία: 01-02-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα
Το συμβάν σημειώθηκε λίγα μέτρα από το γήπεδο του Άρη. Δύο τραυματίες έχουν διακομιστεί στο νοσοκομείο «Παπανικολάου». Αποτροπιασμό προκαλούν οι μαρτυρίες από το αιματηρό επεισόδιο.

Δεκαεννιάχρονος έχασε τη ζωή του και άλλοι δύο νέοι τραυματίστηκαν σε επίθεση που υπέστησαν με μαχαίρι στην περιοχή Χαριλάου, στη Θεσσαλονίκη.

Το θλιβερό περιστατικό σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης με τις αρχές να αποδίδουν οπαδικά κίνητρα.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η αστυνομία, οι νεαροί (πέντε) κινούνταν επί της οδού Γαζή (κοντά στο γήπεδο του Άρη) όταν δέχθηκαν τη δολοφονική επίθεση από δράστες που κατά τα φαινόμενα επέβαιναν σε δύο αυτοκίνητα.

Ο 19χρονος φαίνεται να υπέκυψε από ακατάσχετη αιμορραγία, ενώ οι δύο τραυματίες παρελήφθησαν από το ΕΚΑΒ και νοσηλεύονται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» όπου, σύμφωνα με την αστυνομία, νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

Αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης ανέλαβαν τις έρευνες, λαμβάνοντας καταθέσεις από περίοικους της περιοχής, ενώ εξετάζουν υλικό από κάμερες ασφαλείας παρακείμενων καταστημάτων. Μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες θα καταθέσουν και οι δυο τραυματίες.

Όπως αναφέρει το voria.gr, μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, γυναίκα μάρτυρας άκουσε φασαρία καθώς και ένα άτομο να φωνάζει «σας παρακαλώ, μην με χτυπάτε άλλο». Σύμφωνα με το Thesstoday.gr, άλλη κάτοικος της περιοχής είπε: «Άκουσα φασαρία και φοβήθηκα. Γι’ αυτό δε βγήκα έξω. Άκουσα παιδιά να φωνάζουν. Άκουσα κραυγές».

Τα τοπικά μέσα αναφέρουν ότι οι άγνωστοι δράστες επέβαιναν σε δύο αυτοκίνητα από τα οποία κατέβηκαν και μαχαίρωσαν τους νεαρούς με όλες τις ενδείξεις να δείχνουν πως η δολοφονική επίθεση ήταν οπαδική.

Για το επεισόδιο προσήχθησαν 15 άτομα από τη γύρω περιοχή αλλά, κατά πληροφορίες, δεν φαίνεται να έχουν εμπλοκή.

efsyn.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος