FOLLOW US: facebook twitter

Η Νυχτερινή Ποδαράτη Ανδραβίδας ανανέωσε το ραντεβού της για του χρόνου!

Ημερομηνία: 04-03-2020 | Συντάκτης:
Στην Ανδραβίδα βρέθηκε το Σάββατο ο γνωστός παρουσιαστής Χρήστος Φερεντίνος μαζί με τους διοργανωτές και τους εθελοντές

Μπορεί η 8η Νυχτερινή Ποδαράτη Ανδραβίδας που είχε προγραμματιστεί για το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου να ματαιώθηκε τελικά όπως όλες οι Καρναβαλικές εκδηλώσεις μετά την απόφαση Κικίλια ως μέτρο πρόληψης κατά του Κοροναϊού, ωστόσο ο γνωστός παρουσιαστής Χρήστος Φερεντίνος που επρόκειτο να είναι και ο κεντρικός παρουσιαστής της Νυχτερινής Ποδαράτης, βρέθηκε στην Ανδραβίδα, κοντά στους εθελοντές και τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής. Αφού εξέφρασαν την λύπη τους και την απογοήτευσή τους γιατί πήγε χαμένος τόσος κόπος μηνών, ανανέωσαν με τον Χρήστο Φερεντίνο του ραντεβού τους για του χρόνου, ευχαριστώντας και τον παρουσιαστή και όλους όσους είχαν στηρίξει την προσπάθειά τους.

Στην ανάρτησή τους στην επίσημη σελίδα τους στο fb αναφέρουν τα εξής:

«Τόσους μήνες, μέρες, νύχτες, ώρες… για κάτι που αγαπάμε και θα συνεχίσουμε να αγαπάμε! Για την Νυχτερινή Ποδαρατη Ανδραβίδας !!!

Προσπαθήσαμε αρκετά, καταφέραμε να δημιουργήσουμε αρκετά νέα πράγματα , ώστε να τονωθεί η καρναβαλική διάθεση τόσο των συμμετεχόντων όσο και ολόκληρης της Ανδραβίδας . Η θετική κριτική όσων αγαπούν το καρναβάλι και η αγάπη των καρναβαλιστών μας έδιναν δύναμη αυτούς τους μήνες. Για την σημερινή μέρα είχαμε προγραμματίσει πολλά πραγματικά εντυπωσιακών , με νέο αέρα, ώστε να μείνουν αξέχαστες τόσο στους συμπολίτες μας, όσο και στους επισκέπτες μας. Ύστερα όμως από τις αποφάσεις της κεντρικής εξουσίας, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να υπακούσουμε και εμείς, όπως και άλλες πόλεις και να ακυρώσουμε όσα σχέδια είχαμε κάνει για την σημερινή μέρα…

Να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους έτρεξαν και αφιέρωσαν χρόνο από τη ζωή τους για να γίνουν όλα αυτά, τις επιχειρήσεις και τους φορείς της πόλης μας για τη σημαντική βοήθειά τους και τη στήριξη τους.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους μας στους χορηγούς μας Που μας στήριξαν (Θα υπάρξει ευχαριστήρια ανακοίνωση ονομαστικά) Καθώς επίσης να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τον Δήμαρχο Ανδραβίδας Κυλλήνης,Το νομικό πρόσωπο Αθλητισμού Πολιτισμού και Περιβάλλοντος και τον αντιδήμαρχο Πολιτισμού για την στήριξη και την εμπιστοσύνη σας!

Πάμε ξανα για την 8ηΝυχτερινή Ποδαρατη Ανδραβίδας Ακόμα πιο δυνατοί Με νέο ραντεβού όλοι μαζί!

Χρόνια πολλά με υγεία σε όλους!!»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος