FOLLOW US: facebook twitter

Η Νέα Αριστερά Ηλείας στο ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ. στον Πύργο

Ημερομηνία: 13-03-2024 | Συντάκτης:

Κλιμάκιο της Νέας Αριστεράς Ηλείας βρέθηκε την Τρίτη 13 Μαρτίου στο Κέντρο Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης στον Πύργο. Στο πλαίσιο της επίσκεψης έγινε μία εποικοδομητική συζήτηση με το προσωπικό και τους εξειδικευμένους επιστήμονες του ΚΕΦΙΑΠ, παρόντος και του διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας.

Το ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ. είναι μια απολύτως αναγκαία δομή για την Ηλεία και τους ωφελουμένους από αυτήν, δεδομένης της έλλειψης κλινών αποκατάστασης (κλειστή νοσηλεία) στη Δυτική Ελλάδα με τον περιορισμένο αριθμό τέτοιων κλινών στην Κλινική Αποκατάστασης Κακώσεων Νωτιαίου Μυελού στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου. Είναι επιτακτική η ενίσχυσή της τόσο με ειδικότητες που χρειάζονται, όπως φυσιάτρου και εργοθεραπευτή, η ικανοποίηση του αιτήματος για κατασκευή στεγάστρου ώστε να διασφαλίζεται η πρόσβαση στο κτήριο ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών όσο και σε επίπεδο αποκατάστασης και προβολής, καθώς και η παροχή ειδικού οχήματος προκειμένου να εξυπηρετούνται ωφελούμενοι και οικείοι τους από απομακρυσμένες περιοχές της Ηλείας.

Για τη Νέα Αριστερά είναι απαραίτητη η αύξηση των πόρων και η ενίσχυση των υποστηρικτικών θεσμών και υπηρεσιών φροντίδας υπέρ των ατόμων με μακροχρόνιες σωματικές, νοητικές, πνευματικές, ψυχικές και αισθητηριακές βλάβες και των ανάπηρων ατόμων και η ανεμπόδιστη άσκηση των ατομικών, κοινωνικών και πολιτικών δικαιωμάτων τους, ώστε να διασφαλίζεται η αξιοπρέπειά τους.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia