FOLLOW US: facebook twitter

Η ΝΕ ΗΛΕΙΑΣ του ΠΑΣΟΚ αποχαιρετά τον φίλο και σύντροφο Παύλο Αθανασόπουλο

Ημερομηνία: 06-03-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα, Πολιτική

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και η ΝΕ Ηλείας του ΠΑΣΟΚ για τον θάνατό του.

«Η Νομαρχιακή Επιτροπή Ηλείας του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής αποχαιρετά έναν φίλο, έναν σύντροφο ετών, τον Παύλο Αθανασόπουλο. Σύσσωμα τα μέλη, εκφράζουμε τη θλίψη μας για τον δικό μας Παύλο, τον άνθρωπο που αγάπησε και πάλεψε όσο λίγοι για τα ανθρώπινα δικαιώματα, για την εδραίωση της δημοκρατίας, για την πρόοδο του λαού μας.

Υπήρξε ιδιαίτερα αγαπητός στην κοινωνία του Πύργου και της Ηλείας γενικότερα, με πολύ σημαντική κοινωνική και πολιτική προσφορά στο τόπο. Ένα σύμβολο της αντίστασης στη δικτατορία, ως ένας από τους πρωταγωνιστές στην κατάληψη του κτηρίου της Νομικής Σχολής Αθηνών, το Φεβρουάριο του 1973. Ένας μαχητικός υπερασπιστής της Δημοκρατίας, που αγωνίστηκε για τις αξίες του και φυλακίστηκε για τις ιδέες και τη ανιδιοτελή δράση του. Η Ν.Ε. Ηλείας του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του».

Η κηδεία του Παύλου Αθανασόπουλου θα τελεστεί αύριο Τρίτη 7 Φεβρουαρίου στις 3.30 στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου στον Πύργο. Η Πρωινή εκφράζει τα συλλυπητήρια της στην οικογένειά του και όλους τους αγαπημένους του συντρόφους.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος