FOLLOW US: facebook twitter

H Mαρέβα Μητσοτάκη χθες στον Πύργο: «Η Ολυμπία μπορεί να εμπνεύσει και να τροφοδοτήσει την γυναικεία επιχειρηματικότητα»

Ημερομηνία: 18-04-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 1, Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”86908″ img_size=”full”][vc_column_text]Ο αρχαιολογικός και πολιτιστικός πλούτος της Ηλείας και κυρίως της Αρχαίας Ολυμπίας και οι πέντε Ολυμπιακοί κύκλοι που συνδέονται άμεσα με τον Ιερό αυτό τόπο, αποτελούν ένα μεγάλο συγκριτικό πλεονέκτημα για την ανάπτυξη της γυναικείας επιχειρηματικότητας στην Ηλεία, όπως και η προβολή των τοπικών αγροτικών προϊόντων μας, μπορούν να κινητοποιήσουν τις γυναίκες να δημιουργήσουν. Αυτό τόνισε χθες μεταξύ άλλων η Μαρέβα Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη, σύζυγος του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη που παρευρέθηκε με την επιχειρηματική της ιδιότητα στην ημερίδα που διοργάνωσε στο κατάμεστο από κόσμο συνεδριακό κέντρο της ΠΕ Ηλείας, ο νεοσύστατος  Σύλλογος Γυναικείας Επιχειρηματικότητας, Ανάπτυξης και Πολιτισμού της Ηλείας.

Το κοινό καλοσώρισε η πρόεδρος κ. Ιωάνννα Λουρίδα που επισήμανε ότι η γυναίκα ότι θέλει μπορεί να το καταφέρει και εν συνεχεία μίλησαν η Κατερίνα Καμηλάκη τ. Διευθύντρια του Κέντρου Λαογραφίας Ακαδημίας Αθηνών με θέμα: «Διαχρονική συμβολή του πολιτισμού και της λαογραφίας στην επιχειρηματικότητα» , η κα Σοφία Χίντζιου – Κοντογιάννη Πρόεδρος της «Συμπολιτείας Ολυμπίας» με θέμα:  «Ολυμπιακές Αξίες και τη συμβολή τους στην τουριστική ανάπτυξη» και η κα Ελένη Πετρουλάκη καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, Ιδιοκτήτρια Διατροφολογικού Κέντρου FiTLAB με θέμα: «Γυναικεία επιχειρηματικότητα και αθλητισμός».

Περισσότερες λεπτομέρειες για την χθεσινή ημεριδα στο αυριανό μας εκτενές ρεπορτάζ.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot