FOLLOW US: facebook twitter

Και εδώ έβαλε το χέρι του ο Μπαλαούρας: Επένδυση 8 εκ. για φαρμακευτική κάνναβη στα Λεχαινά

Ημερομηνία: 18-04-2019 | Συντάκτης:

Γράφαμε προχθές ότι μια μεγάλη επένδυση καλλιέργειας και επεξεργασίας τελικών προϊόντων φαρμακευτικής κάνναβης θα γίνει στην περιοχή των Λεχαινών. Η επένδυση αφορά έκταση 85,3 στρεμμάτων, με εκτιμώμενο ύψος επένδυσης 8 εκατ. Ευρώ, ενώ οι εργαζόμενοι θα ξεπερνούν τους 60, που δε θα είναι μόνο καλλιεργητές, αλλά και φαρμακοποιοί, χημικοί, γεωπόνοι, βιολόγοι.

Από συγχωριανούς του, όμως μάθαμε περισσότερα: Ο Μ. Μπαλαούρας, όπως είναι γνωστό είναι αυτός που με ερωτήσεις του στη Βουλή ανέδειξε πρώτος το θέμα και για τη βιομηχανική και την φαρμακευτική κάνναβη. Το τι άκουσε τότε ο βουλευτής και ο ΣΥΡΙΖΑ, ότι δήθεν «θα γεμίσουν τη κοινωνία με χασίσι» κτλ. Επειδή όμως η νομοθετική πρωτοβουλία καθυστερούσε, παρουσίασε στον Πρωθυπουργό το πρόβλημα και την ίδια μέρα πραγματοποιήθηκε σύσκεψη 6 υπουργών με τη συμμετοχή Μπαλαούρα, όπου μπήκε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα και μετά ενάμιση μήνα, ήλθε το νομοσχέδιο στη Βουλή.

Από τότε επενδυτές, από όλο τον κόσμο, γνωρίζοντας, περισσότερο από εμάς, για τις πρωτοβουλίες Μπαλαούρα, κατακλύζουν το γραφείο του. Και όπως μαθαίνουμε, τους παρακινεί να επενδύσουν στην Ηλεία. Έτσι αναμένονται, τουλάχιστον, δύο μεγάλες επενδύσεις στον Νομό μας. Άντε με το καλό να δούμε καλό στον τόπο μας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος