FOLLOW US: facebook twitter

Η μάγισσα Φρικαντέλα έκλεψε τις καρδιές των παιδιών!

Ημερομηνία: 20-12-2023 | Συντάκτης:

Ολοκληρώθηκαν οι παραστάσεις της Θεατρικής Ομάδας ερασιΤΕΧΝΕΣ Αμαλιάδας που παρουσίασαν το γνωστό παραμύθι του Ευγένιου Τριβιζά

Γράφει η Ελένη Παπαδοπούλου


Τα… μαγικά της έκανε η «Φρικαντέλα», η μάγισσα που μισούσε τα κάλαντα, γιατί παρότι κακιά, πολύ κακιά, την λάτρεψαν μικροί και μεγάλοι και για 5 συνεχόμενες μέρες, πλημμύρισε με χαρούμενες παιδικές φωνές το Δημοτικό θέατρο Αμαλιάδας, που κατακλύστηκε από κόσμο, μικρούς και μεγάλους που αποθέωσαν την  παράσταση της θεατρικής ομάδας «ερασιΤΕΧΝΕΣ».

Οι παραστάσεις για μεγάλους, που ξεκίνησαν με την πρεμιέρα της Παρασκευής, ολοκληρώθηκαν την Κυριακή και ακολούθησε ένα διήμερο με πρωινές  διπλές παραστάσεις μόνο για τα σχολεία της περιοχής.  Έτσι, ολοκληρώθηκε ι ο κύκλος της Χριστουγεννιάτικης Φρικαντέλας  που βασίζεται πάνω στο γνωστό παραμύθι του Ευγένιου Τριβιζά.

Στο ρόλο της Φρικαντέλας, η Ρένα Πολλάτου – Παπαδοπούλου έκλεψε την παράσταση ερμηνεύοντας υπέροχα την κακιά μάγισσα που μισούσε τα παιδιά και τα κάλαντα ,παραμυθάς ήταν η Ντάμη Κότσιφα  ενώ όλοι οι ηθοποιοί της παράστασης μικροί και μεγάλοι ήταν υπέροχοι στο ρόλο τους. Τα σκηνικά από μόνα τους σε έβαζαν στο παραμύθι, όπως και τα πολύχρωμα κοστούμια, μουσικές, φώτα, όλα εξαιρετικά όπως βεβαίως και η σκηνοθεσία και διασκευή του Χάρη Κότσιφα  που ήταν και ο «ενορχηστρωτής» όλης της παράστασης, με βοηθό σκηνοθέτη την Ελένη Σκορδίλη.

Ο κ. Κότσιφας ευχαρίστησε όλον τον κόσμο, αλλά και συναδέλφους από άλλες θεατρικές ομάδας, που παρευρέθηκαν στην Χριστουγεννιάτικη παράστασή τους και ευχήθηκε να περάσουν όλοι χαρούμενες γιορτές με υγεία και αγάπη.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia