FOLLOW US: facebook twitter

Η μπουτίκ του Κοροίβου στο Κλειστό της Ήλιδας

Ημερομηνία: 15-12-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Η μπουτίκ του Κοροίβου έχει μεταφερθεί εντός Κλειστού της Ήλιδας στους τελευταίους αγώνες της ομάδας και η όμορφη και ευγενής Φωτεινή Βασιλείου είναι εκεί για να εξυπηρετήσει τους φίλους του ηλειακού συλλόγου. Στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου με το Μαρούσι, η μπουτίκ είχε κίνηση, με τους Ηλείους φιλάθλους να προμηθεύονται τα εξαιρετικά προϊόντα της ομάδας, μπουφάν, φούτερ, καπέλα, κασκόλ, τσάντες πλάτης με το λογότυπο του Κοροίβου και φυσικά την εντυπωσιακή επετειακή φανέλα της ομάδας για τα 40 χρόνια από την ίδρυσή της.

Με την αγορά προϊόντων του Κοροίβου, στηρίζεται οικονομικά το τμήμα μπάσκετ, για τις αυξημένες οικονομικές απαιτήσεις που έχει η δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία.

Ο Κόροιβος, λοιπόν, πρωτοπορεί σε όλους τους τομείς. Είναι ένας σύλλογος με 15ετή συνεχή παρουσία στις μεγάλες εθνικές κατηγορίες του μπάσκετ και δραστηριοποιείται έντονα στα πρότυπα μεγάλων συλλόγων μπάσκετ, προκειμένου να προσφέρει στους Ηλείους φιλάθλους το καλύτερο δυνατό και να ζήσουν στο έπακρο την παρουσία της ομάδας στην ελίτ του ελληνικού μπάσκετ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος