FOLLOW US: facebook twitter

Διπλή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου την Δευτέρα

Ημερομηνία: 15-12-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αυτοδιοίκηση, Νέα

Δύο συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας, μία τακτική και μία ειδική, θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022. 

Πρώτη θα διεξαχθεί η 23η τακτική συνεδρίαση στις 15:00 στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου (Ν.Ε.Ο. Πατρών Αθηνών 32 & Αμερικής). Μεταξύ άλλων  θεμάτων είναι και έγκριση του Περιφερειακού Σχεδίου για την Προσαρμογή στην Κλιματική Αλλαγή (ΠεΣΠΚΑ) της ΠΔΕ καθώς και η εγκριση 2ης Τροποποίησης του Ειδικού Αναπτυξιακού Προγράμματος (ΕΑΠ) «Ολοκληρωμένη Παρέμβαση στις πυρόπληκτες περιοχές της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας – Ηλεία».

Στη διάρκεια της συνεδρίασης θα συζητηθεί και η επερώτησης του Περιφερειακού Συμβούλου της Παράταξης «Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην Πρόοδο» κ. Μητρόπουλου Κωνσταντίνου, σχετικά με το έργο ανάπλασης των υποδομών της λίμνης Καϊάφα.

Στον ίδιο χώρο, θα ακολουθήσει στις 17:00 η 24η ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου με μοναδικό θέμα στην ημερήσια διάταξη την έγκριση του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2023 της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Κατά την διάρκεια των συνεδριάσεων θα υπάρχει ταυτόχρονη δυνατότητα τηλεδιάσκεψης (e:Presence.gov.gr), ενώ θα μεταδίδονται  ζωντανά μέσω υπηρεσίας livestreaming από τον σύνδεσμο: https://diavlos.grnet.gr/epresence-conference-13487


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος