FOLLOW US: facebook twitter

Η «Αιμοδοσία» έκοψε την πίτα της στο κατάμεστο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου Πύργου και τίμησε όσους στηρίζουν το έργο της

Ημερομηνία: 30-01-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα, Υγεία

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, έκοψε στο κατάμεστο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου Πύργου, το νοσηλευτικό, ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό του τμήματος Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Ηλείας. Η Διευθύντρια του τμήματος κ. Κωνσταντίνα Πανέτα, στο σύντομο χαιρετισμό της, μίλησε για τις ανάγκες σε αίμα αλλά και για την σπουδαία προσφορά των εθελοντών αιμοδοτών που μέσω των συλλόγων τους δωρίζουν το πολυτιμότερο αγαθό της ζωής. Όπως είπε, οι Αιμοδοτικοί Σύλλογοι έχουν φτάσει τους 90 από 25 που τους παρέλαβε.

Μετά από σύντομους χαιρετισμούς, η Διοικητής του Γ.Ν. Ηλείας Κώστας Διαμαντόπουλος, απένειμε τιμητική διάκριση στον επιχειρηματία Κώστα Παναγιωτόπουλο για την σημαντική χορηγία του ενώ ο Διοικητής της ΣΕΤΤΗΛ Πύργου Ιωάννης Μπλάνας, βράβευσε τον επαγγελματία Τρύφωνα Βασιλόπουλο για την προσφορά του τμήματος Αιμοδοσίας με ειδικές συσκευασίες αποθήκευσης μονάδων αίματος. Επίσης, η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης Πύργου Ανδριάνα Αγγελακοπούλου, προσέφερε τιμητικό έπαινο στον ασθενή της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού Βασίλη Ζιχνάλη για την προσφορά μιας φυγόκεντρου, με τον τίτλο να παραλαμβάνει η προϊσταμένη της Μονάδας Τ.Ν. Δώρα Λινάρδου Ντοά.

Λίγο πριν την κοπή της πίτας από τον Επίσκοπο Ωλένης κ.κ. Αθανάσιο, ο Θεοφιλέστατος απένειμε τιμητικό δίπλωμα στον ιερέα π. Ηλία Κούλη για τον αιμοδοτικό σύλλογο «Ελαιών» που είναι και ο αρχαιότερος σε λειτουργία (από το 1995).

Στην εκδήλωση, παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο πρ. Υφυπουργός Παιδείας Δημήτρης Μπαξεβανάκης, ο Διοικητής του Γ.Ν. Ηλείας Κώστας Διαμαντόπουλος, οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Τάκης Αντωνακόπουλος, Γιάννης Αργυρόπουλος και Λάμπης Αριστειδόπουλος, αντιδήμαρχοι κ.α.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος