FOLLOW US: facebook twitter

Η Α.Ε Βαρθολομιού γράφει ιστορία

Ημερομηνία: 16-02-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ Α1 ΕΣΚΑΗ

Μαρίνος: «Πριμ ανόδου από την ΔΕΥΑΔ Πηνειού»

Αγκαλιά με την άνοδο στην Α1 ΕΣΚΑΗ βρίσκεται η Αθλητική Ένωση Βαρθολομιού. Η εκπληκτική ομάδα το απόγευμα της Τετάρτης επικράτησε στο κατάμεστο κλειστό γήπεδο Γαστούνης των Ροϊτικων Πάτρας  με το επιβλητικό 82-65 και βρίσκεται στο κατώφλι της  Α1 για πρώτη φορά στην ιστορία της αλλά και στην ιστορία του Δήμου Πηνειού! Στον μεγάλο αγώνα, δυναμικό παρών μαζί με δεκάδες φιλάθλους έδωσε και ο Δήμαρχος Πηνειού κ. Ανδρέας Μαρίνος, ο οποίος πανηγύρισε για την νίκη της ομάδας.

Ο Δήμαρχος συνεχάρη τους παίκτες που έπαιξαν με ψυχή, την διοίκηση, τον προπονητή κ. Σάκη Καρύδα, τον συνεργάτη του κ. Θ. Παπαδόπουλο και όλους τους συντελεστές για την εκπληκτική απόδοση της ομάδας που καταγράφεται στην θριαμβευτική πορεία της.

Την μεγάλη του χαρά ο Δήμαρχος Πηνειού  αποτύπωσε και στο προσωπικό του προφίλ στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ανακοινώνοντας και μια ιδιαίτερα ευχάριστη είδηση για την Α.Ε. Βαρθολομιού:
«Με σκορ 82- 65 η Α.Ε Βαρθολομιού θριάμβευσε στον αγώνα  κορυφής με τα Ροίτικα Πατρών. Η άνοδος  της ομάδας θεωρείται πλέον  δεδομένη. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους παίκτες, στη διοίκηση και στους φιλάθλους που  στέκονται δίπλα στην ομάδα! Η ΔΕΥΑΔ Πηνειού θα δώσει πριμ ανόδου με τη λήξη του πρωταθλήματος!»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος