FOLLOW US: facebook twitter

Η 1η Εθελοντική Αιμοδοσία από το Γραφείο Εθελοντισμού δήμου Πύργου

Ημερομηνία: 20-01-2020 | Συντάκτης:

Σε κέντρο εθελοντικής αιμοδοσίας, μετατράπηκε το Σάββατο για τρεις ώρες, από τις 10 το πρωί ως τις 1 το μεσημέρι, το ισόγειο του Λάτσειου Δημοτικού Μεγάρου Πύργου, αφού πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η πρώτη εθελοντική αιμοδοσία από το νέο γραφείο Εθελοντισμού του δήμου Πύργου.  Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε με την συνδρομή του Αιμοδοτικού σταθμού Πύργου παρουσία του υπεύθυνου του Γραφείου Εθελοντισμού Γιάννη Πλεμμένου που συντόνισε την όλη πρωτοβουλία που στόχο έχει την δημιουργία Τράπεζας αίματος για όλους τους δημότες του Πύργου και των δημοτικών διαμερισμάτων. Για πρώτη φορά η προσέλευση των δημοτών αλλά και εκπροσώπων συλλόγων – όπως του Συλλόγου Αμεα ΗΛΙΣ όπου το παράδειγμα έδωσε αιμοδοτώντας η πρόεδρος Αγάθη Ρηγοπούλου και άλλα μέλη- ήταν ικανοποιητική. Βεβαίως οι διοργανωτές ευελπιστούν οι δημότες να ευαισθητοποιηθούν ακόμα περισσότερο, γιατί η συγκέντρωση αίματος είναι πολύτιμη και απαραίτητη γιατί σώζει ζωές, γιατί ανάγκες υπάρχουν πάντα σε αίμα.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Η συγκέντρωση τροφίμων για την Κιβωτό

Εξάλλου, το Γραφείο Εθελοντισμού του δήμου Πύργου, διοργανώνει ήδη την δεύτερη πρωτοβουλία του καθώς σε συνεργασία με τον δήμο Πύργου και τον Σύλλογο «ΠΥΡΓΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ», συγκεντρώνουν τρόφιμα  που θα παραδοθούν στον πάτερ Αντώνιο, για την  Κιβωτό του Κόσμου!!

Η συγκέντρωση τροφίμων ξεκινά από σήμερα Δευτέρα 20/01 έως και την Παρασκευή 24/01 ώρα 09.00 έως και τις 13.00 στο γραφείο εθελοντισμού στον 2ο όροφο στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο και στην κεντρική πλατεία Πύργου στις 24 & 25 Ιανουαρίου από τις 10.00πμ έως και τις 20.00μμ από τον Σύλλογο ΠΥΡΓΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, περιλαμβάνεται ο Plemmenos Giannis, , τα οποία χαμογελούν, γυαλιά και κοντινό πλάνο

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, χαμογελάει, εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, χαμογελάει, κάθεται


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot