FOLLOW US: facebook twitter

Δέκα νέα μηχανήματα παρέλαβε η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού του Νοσοκομείου Πύργου

Ημερομηνία: 20-01-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Υγεία

Δέκα νέα υπερσύγχρονα μηχανήματα Αιμοκάθαρσης απέκτησε η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού του Νοσοκομείου Πύργου ενώ αναμένονται και νέα κρεβάτια καθώς και η εγκατάσταση εφεδρικού συστήματος νερού (όσμωσης) που θα ενισχύσουν την ασφάλεια και τις παρεχόμενες υπηρεσίες στους ασθενείς.

Ουσιαστικά με την προμήθεια αυτή, γίνεται η αρχή για την συνολικότερη αναβάθμιση της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού και επόμενος στόχος είναι η αντικατάσταση ακόμα 17 μηχανημάτων (συνολικές ανάγκες 27 μηχανήματα).

Παρέλαβε ο νέος Διοικητής

Η παραλαβή του σύγχρονου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, συνέπεσε και με την παράδοση- παραλαβή της Διοίκησης του Γ.Ν. Ηλείας από τον απερχόμενο Κώστα Διαμαντόπουλο στο νέο Διοικητή Χρήστο Χριστόπουλο.

Ο κ. Διαμαντόπουλος παρείχε πλήρη ενημέρωση στον κ. Χριστόπουλο για τη λειτουργία του Νοσοκομείου Πύργου αλλά και τις εκκρεμότητες που υπάρχουν ενώ ο νέος Διοικητής μιλώντας για τις προτεραιότητες του, τόνισε πως είναι η στελέχωση του τμήματος Επειγόντων Περιστατικών, η αξιοπρεπής λειτουργία των υπαρχόντων τμημάτων και φυσικά η ενίσχυση της Παθολογικής Κλινικής.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος