FOLLOW US: facebook twitter

Ονειρεμένες νύφες…: Πως να επιλέξετε το νυφικό σας

Ημερομηνία: 26-05-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα

Η μεγάλη μέρα καταφθάνει και εσείς είστε πιο ενθουσιασμένη από ποτέ, μιας και αυτό που ονειρευόσασταν, ίσως από μικρό κοριτσάκι, πολύ σύντομα θα πραγματοποιηθεί! Μαζί με το συναίσθημα του ενθουσιασμού όμως, συνοδεύεται η αγωνία, το στρες και ο πανικός. Είστε σε μια περίεργη φάση μιας και θα πρέπει να διευθετήσετε ένα σωρό πράγματα για να είναι όλα στην εντέλεια. Ηρεμήστε όμως! Ένας όμορφος γάμος ξεκινάει από την προετοιμασία του. Απολαύστε ολόκληρη τη διαδικασία και να είστε σίγουρες πως θα γίνουν όλα όπως ακριβώς τα ονειρεύεστε. Αρχικά, βασικό μέλημά σας είναι η επιλογή του νυφικού σας. Το νυφικό φόρεμά σας είναι αυτό που θα σας ντύσει νύφη, θα σας κάνει να λάμπετε, να ξεχωρίζεται και να νιώθετε πριγκίπισσα ενός παραμυθιού που θα παντρευτεί τον πρίγκιπά της. Η επιλογή του λοιπόν, πρέπει να γίνει όσο πιο διασκεδαστική και ήρεμη γίνεται!  Εάν δεν έχετε ιδέα από πού να ξεκινήσετε για να καταλήξετε στο ιδανικό νυφικό φόρεμα, τότε ο πιο κάτω οδηγός αγοράς νυφικού που δημιουργήσαμε για εσάς, θα σας σώσει!

how-to-choose-your-wedding-dress-5.

Wedding Dress : Costarellos

Βήμα 1 – Έρευνα Αγοράς

Το πρώτο βήμα που έχετε να κάνετε είναι να αποφασίσετε το πώς σας αρέσει να μοιάζει το νυφικό σας. Η λύση που έχουμε στα χέρια μας είναι φυσικά, το internet και τα περιοδικά γάμου. Ψάξτε σε ιστοσελίδες που ειδικεύονται στο γάμο, στο Pinterest, στο Instagram… Εκεί μπορείτε να βρείτε όλων των ειδών τα νυφικά φορέματα, επιλεγμένα από πραγματικές ή μη νύφες. Επίσης, μέσω των wedding blogs και μέσω περιοδικών γάμου, μπορείτε να ανακαλύψετε τις νέες τάσεις νυφικών φορεμάτων και να δείτε τις ολοκαίνουριες συλλογές γνωστών σχεδιαστών. Με μια καλή έρευνα, με την απόφαση του στυλ του γάμου σας και σύμφωνα με τα γούστα σας, σίγουρα θα καταλήξετε σε ένα αγαπημένο σχέδιο νυφικού φορέματος ή θα αποφασίσετε ποιά χαρακτηριστικά θέλετε οπωσδήποτε να έχει.

Βήμα 2 – Υπολογισμός του budget σας

Μια όχι τόσο διασκεδαστική διαδικασία, αλλά οπωσδήποτε απαραίτητη και πολύ σημαντική είναι ο υπολογισμός του budget σας, αφού με βάση αυτού θα κριθεί η τελική σας απόφαση. Αυτό που έχετε να κάνετε λοιπόν, είναι να υπολογίσετε το γενικό budget του γάμου σας. Αφού το κάνετε, θα καταλάβετε πόσα περίπου είστε διαθέσιμες να ξοδέψετε για το νυφικό σας φόρεμα. Έτσι, η επιλογή του θα γίνει ακόμα πιο εύκολη και ήρεμη, αφού θα γνωρίζετε εξαρχής προς τα πού να κινηθείτε.

how-to-choose-your-wedding-dress-4.

Βήμα 3 – Μην παρασυρθείτε ή βιαστείτε

Ο κάθε ένας έχει τα δικά του γούστα, τα οποία όμως δεν πρέπει να σας επηρεάζουν, αφού αυτή η μέρα δε θα επαναληφθεί ποτέ ξανά και ανήκει αποκλειστικά σε εσάς και στον αγαπημένο σας. Πάρτε λοιπόν το χρόνο σας, διατηρήστε ένα ανοιχτό μυαλό και δοκιμάστε διάφορα νυφικά. Ίσως αυτό που θα σας κάνει να νιώθετε ξεχωριστή από την πρώτη κιόλας στιγμή, δεν το έχετε βρει, δοκιμάσει ή καν κοιτάξει ακόμα.

Βήμα 4 – Αγαπήστε το φόρεμα σας από όλες τις μεριές

Με αυτόν τον τρόπο θα καταλάβετε ότι είναι και το ιδανικό για εσάς. Το νυφικό φόρεμα που θα επιλέξετε πρέπει να το αγαπήσετε, από μπροστά, από πίσω, από το πλάι… Μην ξεχνάτε εξάλλου, ότι οι φωτογραφίες του γάμου σας θα απαθανατίσουν κάθε στιγμή και κάθε γωνιά του φορέματός σας. Εάν νιώθετε ξεχωριστή και ερωτευμένη με το νυφικό σας φόρεμα από όποια πλευρά και αν το κοιτάξετε, τότε το πιο πιθανόν να είναι αυτό που προορίζεται για εσάς!

Βήμα 5 – Η άνεση του φορέματος

Το έχετε αγαπήσει από όλες τις πλευρές… θαυμάζετε την ομορφιά και το πόσο όμορφα σχεδιασμένο και διακοσμημένο είναι, όμως κάτι σας ενοχλεί. Η άνεση του νυφικού σας είναι πρωταρχικός παράγοντας στην επιλογή του. Μην ξεχνάτε ότι στο γάμο σας εκτός από όμορφη, θέλετε να είστε άνετη, να μπορείτε να περπατάτε, να κάθεστε και να χορεύετε χωρίς καμία ενόχληση. Οπότε, εάν έχετε βρει ένα φόρεμα που σας έκανε το κλικ, αλλά περιορίζει την κάθε σας κίνηση, τότε ίσως δεν είναι η καλύτερη επιλογή. Οπωσδήποτε θέλετε να εντυπωσιάσετε, αλλά είναι σχεδόν ακατόρθωτο να λάμπετε γεμάτη αυτοπεποίθηση, μέσα σε ένα άβολο φόρεμα!

how-to-choose-your-wedding-dress-12.

Βήμα 6 – Η επιλογή και οι τελικές πινελιές

Έχετε καταλήξει. Έχετε βρει το νυφικό φόρεμα που σας εκφράζει όσο κανένα άλλο, είναι άνετο και σας κάνει να νιώθετε όμορφα. Εάν είστε απολύτως σίγουρες για την επιλογή σας, μην ακούτε κανέναν και απλά αγοράστε το. Αφού το αγοράσατε, το μόνο που μένει είναι να επιλέξετε τις τελικές πινελιές που θα ενισχύσουν την εμφάνισή σας. Αυτές είναι τα αξεσουάρ σας, τα εσώρουχά σας και το βέλος, πέπλο σας.  Ανάλογα με το στυλ που θέλετε να πετύχετε, και βέβαια το σχέδιο του φορέματος, επιλέξτε τις κατάλληλες λεπτομέρειες που θα το αναδείξουν ακόμα περισσότερο. Κοσμήματα σε χρυσό ή ασημί, κολιέ ή σκουλαρίκια, γάντια ή αλυσίδες στα χέρια, stylish αξεσουάρ στα μαλλιά… Επίσης, τα εσώρουχά σας θα επιλεχθούν με βάση το νυφικό σας φόρεμα. Επιλέξτε ένα strapless σουτιέν με ή χωρίς ενίσχυση, το οποίο θα σας βολεύει σε συνδυασμό με το νυφικό σας. Τέλος, εάν σκοπεύετε να φορέσετε πέπλο τότε πρέπει να προσέξετε το μήκος του και το στυλ του, έτσι ώστε να ταιριάζει ιδανικά με το φόρεμα, χωρίς να το επισκιάζει.

Τα κατάλληλα παπούτσια, χτένισμα και μακιγιάζ θα ολοκληρώσουν το εντυπωσιακό, επιθυμητό look σας! Να θυμάστε ότι το φόρεμα του γάμου σας πρέπει να αντανακλά την προσωπικότητά σας. Ακολουθήστε την καρδιά σας και διαλέξτε το νυφικό που σας κάνει ευτυχισμένη!

Πηγή: love4weddings.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος