FOLLOW US: facebook twitter

Ημερίδα για κηπευτικές καλλιέργειες και υπό κάλυψη λαχανικών και φρούτων

Ημερομηνία: 22-04-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αγροτικά, Νέα

kipeytika-thermokipio

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε συνέχεια της έγκρισης της Περιφερειακής Στρατηγικής Έξυπνης Εξειδίκευσης 2014-2020 (RIS3 ΠΔΕ) από το Περιφερειακό Συμβούλιο και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή προχωρεί στην εξειδίκευση των δράσεων των τομέων προτεραιότητάς, οι οποίες θα μπορούσαν να αποτελέσουν αντικείμενο χρηματοδότησης του ΕΠ Δυτική Ελλάδα 2014-2020, αλλά και του ΕΣΠΑ 2014-2020, γενικότερα. Για την εξειδίκευση των δράσεων των τομέων προτεραιότητας αξιοποιείται η μεθοδολογία της Επιχειρηματικής Ανακάλυψης.

Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιείται θεματική ημερίδα: «Κηπευτικές καλλιέργειες και καλλιέργειες υπό κάλυψη λαχανικών και φρούτων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας», την Παρασκευή 22 Απριλίου 2016  στο ξενοδοχείο Porto Rio Αχαΐας και ώρα έναρξης 10 το πρωί.

«Σκοπός είναι η ανάδειξη και η ενίσχυση σχεδίων έρευνας ανάπτυξης και καινοτομίας στους τομείς προτεραιότητας της RIS3 για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας που περιλαμβάνει την προώθηση καινοτόμων σχεδίων έρευνας ανάπτυξης και καινοτομίας στον τομέα της μεταποίησης και τυποποίησης αγροτικών προϊόντων» σημειώνει ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος