FOLLOW US: facebook twitter

H ΕΚΟ Μέγας Χορηγός του «EKO Ράλλυ Ακρόπολις» και τα επόμενα 3 χρόνια

Ημερομηνία: 27-04-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Κοινωνία, Νέα

Αναβαθμίζεται η συνεργασία με τη Motorsport Greece

Έχοντας συμπληρώσει συνολικά περισσότερα από 10 χρόνια υποστήριξης του Ράλλυ Ακρόπολις, η ΕΚΟ, η μεγαλύτερη ελληνική εταιρία εμπορίας καυσίμων, ανανεώνει τη συνεργασία της με το Ράλλυ των Θεών και για την επόμενη τριετία 2023-2025.

Η ΕΚΟ παραμένει πιστή στη δέσμευσή της να βρίσκεται δίπλα στους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού και συνεχίζει να στηρίζει – ως ονοματοδότης και Μέγας Χορηγός – το ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολης, έχοντας συμβάλει στην προσπάθεια επιστροφής του στο καλεντάρι του WRC και στις επιτυχημένες διοργανώσεις τόσο του 2021 όσο και του 2022. Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι, πέρσι παρακολούθησαν τη διοργάνωση περισσότεροι από 55 εκατομμύρια θεατές από συνολικά 150 χώρες, ενώ η εντυπωσιακή ΕΚΟ Υπερ-ειδική διαδρομή που διεξήχθη στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας συγκέντρωσε πάνω από 65.000 θεατές! Με αυτή την παρακαταθήκη, το “EKO Acropolis Rally” θα συνεχίσει να είναι αναπόσπαστο μέρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της FIA (WRC) και τα επόμενα 3 χρόνια, προβάλλοντας τη χώρα σε παγκόσμιο και σε εθνικό επίπεδο.

Το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις θα διεξαχθεί φέτος από τις 7 έως και τις 10 Σεπτεμβρίου. Η ΕΚΟ θα είναι ο Μεγάλος Χορηγός του αγώνα, αλλά και ο Χορηγός Ονομασίας του EKO Ράλλυ Ακρόπολις, όπως και του “EKO Service Park”. Επίσης, θα είναι χορηγός της Υπερ-Ειδικής Διαδρομής “EKO Super Special Stage”, η οποία θα διεξαχθεί σε μία τοποθεσία-έκπληξη! Αυτή τη χρονιά, η ΕΚΟ θα δώσει στους θεατές ακόμα περισσότερες ευκαιρίες να ζήσουν την εμπειρία του «Ράλλυ των Θεών», μέσα από μία σειρά δραστηριοτήτων και ενεργειών που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο του αγώνα και, φυσικά, θα συνεχίσει να δίνει το δυναμικό παρόν στις ειδικές διαδρομές. Με αφορμή την επέτειο των 70 χρόνων του ιστορικού Ράλλυ Ακρόπολις, η ΕΚΟ θα υποστηρίξει μεγάλες πρωτοβουλίες για την προώθηση τόσο του Θεσμού, όσο και της και της ασφαλούς οδήγησης.

Παράλληλα, ο Όμιλος HELLENiQ ENERGY θα υλοποιήσει και φέτος σημαντικές ενέργειες κοινωνικής υπευθυνότητας. Στο νομό Φθιώτιδας, που θα είναι το επίκεντρο του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις και παράλληλα θα φιλοξενήσει το EKO Service Park, η εταιρεία για ακόμα μια χρονιά, στο πλαίσιο της στρατηγικής Εταιρικής Ευθύνης, θα αναλάβει δράσεις που θα έχουν στο επίκεντρό τους τη νέα γενιά, καθώς και την αναβάθμιση των υποδομών της ευρύτερης περιοχής.

O Διευθύνων Σύμβουλος της HELLENiQ ENERGY κ. Ανδρέας Σιάμισιης, αναφερόμενος στο EKO Acropolis Rally 2023, δήλωσε: «Η ΕΚΟ θα συνεχίσει να υποστηρίζει, με υπερηφάνεια, τον θεσμό του εμβληματικού για τη χώρα μας “ΕΚΟ Acropolis Rally”. Η υψηλή ποιότητα της διοργάνωσης και η επιτυχία των προηγούμενων χρόνων, εξασφάλισαν την παρουσία του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ και για τα επόμενα 3 χρόνια. Η εξέλιξη αυτή αποτελεί δικαίωση για την επιμονή που δείξαμε, στηρίζοντας τον θεσμό ακόμη και σε δύσκολα χρόνια. Με την εγγύηση της ΕΚΟ – της μεγαλύτερης ελληνικής εταιρίας εμπορίας καυσίμων – καθώς και την υποστήριξη της Πολιτείας, τη διαρκή προσπάθεια των διοργανωτών, αλλά και την συνδρομή όσων άλλων εταιριών αγκαλιάζουν τον ιστορικό αγώνα, είμαι αισιόδοξος ότι θα επιτύχουμε τη μόνιμη επιστροφή του Ράλλυ Ακρόπολις, εκεί που ανήκει. Στην κορυφή του κόσμου του μηχανοκίνητου αθλητισμού, ως αναπόσπαστο κομμάτι του Πρωταθλήματος της FIA! Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους, με πάθος, ήθος και πάνω απ’ όλα ασφάλεια!».

Περισσότερες πληροφορίες για την ΕΚΟ ΑΒΕΕ: Η ΕΚΟ ΑΒΕΕ, μέλος του ομίλου HELLENiQ ENERGY, κατέχει ηγετική θέση στην εμπορία καυσίμων και λιπαντικών της χώρας, έχοντας στη διάθεση της το μεγαλύτερο δίκτυο πρατηρίων στην Ελληνική επικράτεια, ενώ διατηρεί ισχυρή παρουσία και στις αγορές της Νοτιοανατολικής Ευρώπης όπως στην Κύπρο, στη Βουλγαρία, στη Σερβία και στο Μαυροβούνιο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος