FOLLOW US: facebook twitter

Γυναικείο βόλεϊ: Ο Ολυμπιονίκης εύκολα 3-0 τη Μεσσήνη

Ημερομηνία: 09-02-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Πολύ εύκολα επικράτησε η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιονίκη στο εντός έδρας παιχνίδι με την Μεσσήνη (3-0 σετ), την περασμένη Κυριακή. Η ομάδα της Μεσσήνης δεν είχε το υλικό για να απειλήσει τα κορίτσια μας, οπότε ο τεχνικός της Ολυμπίας, Κώστας Τσούμας, έπαιξε σχεδόν σε όλο το παιχνίδι με τις κορασίδες του συλλόγου, ξεκουράζοντας τις μεγάλες οι οποίες προέρχονταν από ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα στην Καλαμάτα αφενός και αφετέρου δίνοντας πολύτιμο χρόνο συμμετοχής και εμπειρίες στις νεότερες αθλήτριες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι κορασίδες έπαιξαν την προηγούμενη μέρα κόντρα στην ομάδα της Ζακύνθου όπου κι εκεί κέρδισαν με 3-0 σετ. Οι μικρές έχοντας εικόνες και παραστάσεις από τη μεγάλη ομάδα, εξελίσσονται πολύ γρήγορα και είναι πολλά υποσχόμενες για το μέλλον του συλλόγου.

Το επόμενο παιχνίδι των γυναικών μας είναι εκτός έδρας με την Τρίπολη αύριο Κυριακή και θα είναι λογικά αρκετά δύσκολο, αφού η ομάδα της Τρίπολης είναι ακριβώς μία θέση από κάτω στον βαθμολογικό πίνακα και έχει μία πολύ δυνατή έδρα.

Τα σετ: 25-16, 25-13, 25-12.

Α.Ο. Ολυμπιονίκης (Τσούμας Κ. Μαστορόπουλος Δ. Αργυρόπουλος Α, Σπηλιόπουλος Δ.): Μαστοροπούλου Μ. Μαύρου Ν. Κούση Ε. Γουδουσιάδη Β.(L) . Ζήση Ε.(L) Τσιαούση Δ. . Σπηλιοπούλου Α. Κυριακοπούλου Σ. Παναγοπούλου Ε. Χριστοπούλου Β. Καρυώτη Χ. Θανοπούλου Ι.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος