FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Σάββατο 9 Φεβρουαρίου

Ημερομηνία: 09-02-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

Ρεμπέτικη συνάντηση στο “Μπακάλικο”

Ένα ρεμπέτικο βράδυ σας περιμένει αυτό το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου στο «Μπακάλικο» στον Πύργο με μουσική και τραγούδι με τους Κανέλα στην φωνή, Γιώργο Καφετζή στο μπουζούκι και τον Κωνσταντίνο Μπαφατάκη στο μπουζούκι/κιθάρα να σας κρατάνε συντροφιά σε αυτό το μελωδικό ταξίδι καθώς απολαμβάνετε το φαγητό σας.

Ο Γιώργος Τσάκωνας live στο «Mokai»

Αυτό το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου μαζί σας στο «Mokai Bar» στον Πύργο θα βρίσκεται ο Γιώργος Τσάκωνας, ένας νέος καλλιτέχνης που ξεχώρισε με την συμμετοχή του στο talent show «Rising Star». Ετοιμαστείτε για μια βραδιά με πολύ χορό, διασκέδαση και τραγούδι. Μην το χάσετε.

Karaoke Night στο «Άρωμα cafe»

Σε μια βραδιά καραόκε σας προσκαλεί η Β’ Λυκείου Πελοπίου στο «Αρωμα cafe» στο Πελόπιο αυτό το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου. Θα είναι μια αξέχαστη βραδιά με τον dj Andrea Myrtai να επιλέγει για εσάς τις καλύτερες επιτυχίες σε ένα αξέχαστο πάρτι γεμάτο μουσική και χορό. Εσείς θα λείπετε;

The 90′s Mix Party στο «Bardoo»

Το καθιερωμένο ραντεβού με την αγαπημένη σας δεκαετία έρχεται αυτό το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου στο «Bardoo» στην Αμαλιάδα. Ετοιμαστείτε για ένα μουσικό αφιέρωμα στις δεκαετίες των 80-90-00 , trash, pop, Παρατράγουδα κτλ κτλ. Τα πάντα επιτρέπονται, παραγγελίες επιβάλλονται. Εσείς θα λείπετε;

«Mad City» the party στο «Kingdom»

Ένα νέο πάρτι ήρθε και σας περιμένει αυτό το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου στο «Kingdom Night Club» στην Αμαλιάδα. Ετοιμαστείτε για μια βραδιά γεμάτη μουσική, τραγούδι και πολλές εκπλήξεις. Σας περιμένουν για να εκτονωθείτε, να εκφραστείτε και να χορέψετε! Μην το χάσετε.

Λαϊκό ρεμπέτικο μεσημέρι στο «Καφενείον»

Κάθε Σάββατο μεσημέρι στο ρομαντικό στέκι του Αντώνη, το «Καφενείον» στην Αμαλιάδα θα σας κρατάει συντροφιά η λαϊκή ρεμπέτικη ορχήστρα η οποία αποτελείται από τους Μαρίνα Καλλιαντάση, Μάριο Γκίβαλο και Κωνσταντίνο Μπαφατάκη. Εκεί θα βρείτε εκλεκτούς μεζέδες, μπύρα, ούζο, τσίπουρο, κρασί κ.α. Σας περιμένουν λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι.

«Sinner Saturdays» στο «Sinner»

Οι αμαρτίες ξεκίνησαν στο αγαπημένο σας στέκι «Sinner» στον πεζόδρομο της Αμαλιάδας και σας υπόσχονται αυτό το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου ένα μοναδικό πάρτι με πολύ χορό, τραγούδι και ανεβασμένη διάθεση. Γι’ αυτό και… όσοι αμαρτωλοί… προσέλθετε.

Classic Saturday Night στο «Mercado Bar»

Οι κλασικές βραδιές Σαββάτου επέστρεψαν στο «Mercado Bar» στον Πύργο για να σας ξεσηκώσουν για ακόμα μια χρονιά διάφοροι djs με τις μουσικές τους επιλογές. Σας περιμένουν λοιπόν αυτό το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου για μια βραδιά γεμάτη χορό και τραγούδι. Εσείς θα λείπετε;


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος