FOLLOW US: facebook twitter

Goalkeeper School Academy: Στη Μαδρίτη για δοκιμαστικά ο Γιώργος Παππάς

Ημερομηνία: 13-05-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Στην Ισπανία βρέθηκε για μια εβδομάδα (επέστρεψε χθες) o 15χρονος Πυργιώτης τερματοφύλακας, Γιώργος Παππάς, μέσω της Goalkeeper School Academy του πολύπειρου και κορυφαίου Ηλείου τερματοφύλακα, Ανδρέα Αντωνόπουλου.

Ο Γιώργος Παππάς, που από 7 ετών είναι μέλος της Σχολής του Ολυμπιακού Πειραιώς Πύργου του Τάσου Φερεκίδη και προπονείται και με την Goalkeeper School Academy και τον επικεφαλής της, Ανδρέα Αντωνόπουλο, εδώ και περίπου 7 χρόνια, είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους Ηλείους τερματοφύλακες και βασικό στέλεχος της Κ16 της Μικτής Ηλείας. Όπως επίσης αγωνίζεται και στον Ερμή Πύργου στη Γ΄ Ηλείας. Ο Παππάς στην Ισπανία έκανε προπονήσεις με την Ατλέτικο και τη Βαγεκάνο, ομάδες της Μαδρίτης που αγωνίζονται στη μεγάλη κατηγορία της Ισπανίας “La Liga”.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Goalkeeper School Academy «ο 15χρονος goalkeeper ταξίδεψε στη Μαδρίτη μαζί με την αποστολή της Athens Goalkeepers Academy, με την οποία η GSA συνεργάζεται στο πλαίσιο του Πανελλήνιου Δικτύου Τερματοφυλάκων. Πρόκειται για ένα εκπαιδευτικού χαρακτήρα ταξίδι, στο οποίο μετέχουν και άλλοι 13 επιλεγμένοι goalkeepers από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Σκοπός είναι να εκπαιδευτούν στα προπονητικά κέντρα ομάδων της La Liga όπως οι Ατλέτικο Μαδρίτης και Ράγιο Βαγιεκάνο, να αποκομίσουν εξειδικευμένες γνώσεις και μοναδικές εμπειρίες, αλλά και να έρθουν σε επαφή με την ισπανική αθλητική και όχι μόνο κουλτούρα.

Παράλληλα, όπως και οι υπόλοιποι συναθλητές του, ο Γ. Παππάς αξιολογείται από τους προπονητές τερματοφυλάκων των παραπάνω ισπανικών ομάδων, έχοντας αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις. Αυτό είναι το 2ο στάδιο αξιολόγησης από το οποίο περνά ο αθλητής από την Ηλεία, καθώς για να επιλεχθεί για το ταξίδι στην Ισπανία είχε βρεθεί αρχικά στην Αθήνα προκειμένου να συμμετάσχει στο καλοκαιρινό “Goalkeeping Camp and Seminar”, αλλά και στο “Πανελλήνιο Camp Τερματοφυλάκων και Προπονητών” της Athens Goalkeepers Academy, όπου αξιολογήθηκε από κορυφαίους προπονητές τερματοφυλάκων από το εξωτερικό και ξεχώρισε».

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia