FOLLOW US: facebook twitter

Γιορτή λήξης του ΚΔΑΠ μεΑ “ΗΛΙΑΝΘΟΣ” για την χρονιά 2022-2023!

Ημερομηνία: 24-07-2023 | Συντάκτης:

Την Παρασκευή 14/7/2023 το ΚΔΑΠ μεΑ “ΗΛΙΑΝΘΟΣ” φόρεσε τα γιορτινά του και στον χώρο του στον Κούβελο πραγματοποιήθηκε η γιορτή λήξης του φετινού τους ταξιδιού.

Ένα συναρπαστικό πρόγραμμα ξεκίνησε από νωρίς το απόγευμα ως αργά το βράδυ για τους μικρούς και μεγάλους φίλους μας!

Την αρχή έκανε η Μαγική- Διασκεδαστική Ομάδα “k’όnstantin” που επιμελήθηκε τη διασκέδαση των παρευρισκομένων με παιχνίδια, χορό και face painting.

Έπειτα παρουσιάστηκε ένα μοναδικό μουσικοχορευτικό πρόγραμμα με πρωταγωνιστές τους ωφελούμενους του ΚΔΑΠ μεΑ “ΗΛΙΑΝΘΟΣ”, όπου όλοι έδωσαν τον κάλλιστό τους εαυτό και δημιούργησαν έντονα συναισθήματα με το μεγαλείο ψυχής και την δύναμη που δείχνουν σε κάθε πρόκληση που έχουν να φέρουν εις πέρας!

Τέλος, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί η συναυλία που ακολούθησε με τον Πασχάλη Αρβανιτίδη και τον Στέλιος Μακ που μερίμνησαν για την ξέφρενη διασκέδαση μικρών και μεγάλων με απόλυτη επιτυχία. Όλοι χόρευαν και το διασκέδασαν με την ψυχή τους αναβιώνοντας την εποχή της DISCO!!!

Η Ομάδα του ΚΔΑΠ μεΑ “ΗΛΙΑΝΘΟΣ” ευχαριστεί όλους όσους τους τίμησαν με την παρουσία τους και στέκονται συνεχώς πλάι τους!

Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ από τον ΗΛΙΑΝΘΟ στο Σωματείο Παραπληγικων και Κινητικά Αναπήρων Ν. Ηλείας που είναι δίπλα στον Ηλίανθο σε κάθε τους δράση.

Το παρόν επίσης στην εκδήλωσή μας έδωσαν ο δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος, ο αντιδήμαρχος Γιάννης Πλεμμένος, o δημοτικός σύμβουλος Πύργου Νίκος Θεοδώρου και οι βουλευτές Μιχάλης Κατρίνης και Ανδρέας Νικολακόπουλος οι οποίοι στηρίζουν συνεχώς κάθε προσπάθεια του ΚΔΑΠ μεΑ “ΗΛΙΑΝΘΟΣ”!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος