FOLLOW US: facebook twitter

Γιορτή Χριστουγέννων ΚΔΑΠ μεΑ ΗΛΙΑΝΘΟΣ

Ημερομηνία: 29-12-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Το ΚΔΑΠ μεΑ ΗΛΙΑΝΘΟΣ ντύθηκε στα γιορτινά του την προηγούμενη Τετάρτη 20/12, άνοιξε τις πύλες του στους φίλους του και πραγματοποίησε μια ξεχωριστή Χριστουγεννιάτικη γιορτή που θα μείνει αξέχαστη σε όλους!

Οι ωφελούμενοι του ΚΔΑΠ μεΑ ΗΛΙΑΝΘΟΣ τραγούδησαν, χόρεψαν, διασκέδασαν με την ψυχή τους και υποδέχτηκαν τον Άγιο Βασίλη με πολύ πολύ αγάπη και χαρά καταλαβαίνοντας πως όλη την χρονιά που πέρασε ήταν καλά παιδιά και ανταμείφθηκαν για αυτό!

Η ομάδα του ΚΔΑΠ μεΑ ΗΛΙΑΝΘΟΣ θα ήθελε να ευχαριστήσει τους συνεργάτες τους Νίκο Σαλβάνο για τους υπέροχους λουκουμάδες που έφτιαξε και προσφέρθηκαν στους επισκέπτες , την Διασκεδαστική Ομάδα ΚΟΝΣΤΑΝΤΙΝ για την πάντα ξεχωριστή προσφορά του στην διασκέδαση των παιδιών, την Σχολή Μπαλέτου & Σύγχρονου Χορού Εβίτα Κεραμιδά για τις μοναδικες χορογραφίες της, τον Petros Karonis για τις φωτεινές φωτογραφίες και τον κ. Δημήτρη Μιαούλη και την TAXI OIL που βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό τους.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από την ομάδα του ΚΔΑΠ μεΑ ΗΛΙΑΝΘΟΣ  επίσης για την παρουσία τους στην γιορτή τους προς τον νεοκλεγέντα δήμαρχο Πύργου κ. Στάθη Καννή, τον νυν αντιδήμαρχο Παιδείας και Πολιτισμού Δήμου Πύργου κ. Γιάννη Πλεμμένο, τον κ. Ανάστο Αναστόπουλο σύμβουλο ειδικής αγωγής, το Σωματείο Παραπληγικων και τον πρόεδρό του κ. Παπανικολόπουλο Γιώργο, τον κ. Παντελή Παπαναγιώτου από την ΕΣαμεΑ Δυτ. Ελλάδας, τον εκπρόσωπο του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ. Κατρίνη και την διευθύντρια του ΕΕΕΕΚ Πύργου κ. Αγγελική Πετρόγιαννη.

Ευχάριστη πινελιά στη γιορτή ήταν η παρουσία των παιδιών της Στ’ Τάξη του Δημοτικού Σχολείου Καράτουλα- Μαγούλας τα οποία παρουσίασαν για πρώτη φορά και αφιέρωσαν ένα πανέμορφο τραγούδι που έγραψαν υπο την καθοδήγηση της δασκάλας τους Αντωνίας Μπρη και μουσικής της Μαρίας Ασημακοπούλου-Ζευκα για την αποδοχή της αναπηρίας. Τους ευχαριστούν θερμά τόσο αυτούς όσο και τους γονείς τους που τα συνοδεψαν.

      

Η Ομάδα του ΚΔΑΠ μεΑ ΗΛΙΑΝΘΟΣ εύχεται Καλά Χριστούγεννα και Καλή Πρωτοχρονιά  σε όλους τους συμπολίτες μας, με υγεία και ευτυχία!

 

Όλοι οι άνθρωποι να έχουνε χαρούμενες γιορτές και να θυμόμαστε πάντα να μοιράζουμε αγάπη και χαρά, αυτά είναι τα μόνα που μένουν και αξίζουν !

Καλά Χριστούγεννα!

Η ομάδα του ΚΔΑΠ μεΑ ΗΛΙΑΝΘΟΣ

 

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος