FOLLOW US: facebook twitter

Γιορτή αγάπης για τα παιδιά που νοσηλεύονται!

Ημερομηνία: 28-12-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα, Υγεία

Από την Περιφέρεια, την 6η ΕΜΑΚ και το οργανισμό Safety Project

Γιορτή αγάπης για τα παιδιά  που νοσηλεύονται χρονιάρες μέρες, πραγματοποιήθηκε από την 6η ΕΜΑΚ και τον οργανισμό Safety Project, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και τις παιδιατρικές μονάδες (Παιδιατρική κλινική Ρίου & Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων), στο Νοσοκομείο του Ρίου παρουσία του Περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη και του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη.

Ο Άγιος Βασίλης και τα ξωτικά του έκαναν rappel και χάρισαν δώρα στους μικρούς ασθενείς, προσφέροντας χαρά και χαμόγελα.

Ο  Νεκτάριος Φαρμάκης, τόνισε ότι η  Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στέκεται πάντα αρωγός σε κάθε προσπάθεια αγάπης και προσφοράς, προς τον συνάνθρωπο και ευχήθηκε  μικροί και μεγάλοι ασθενείς των νοσοκομείων της ΠΔΕ  να έχουν γρήγορη ανάρρωση!

“Τα παιδιά αξίζει να είναι μέσα στις σκέψεις και τις προσδοκίες μας- δήλωσε ο περιφερειάρχης – και  άρα όλοι πρέπει να δίνουμε στιγμές χαράς και ειδικά στα παιδιά που είναι εδώ και νοσηλεύονται . Χρόνια πολλά, καλή χρονιά και ο καινούργιος χρόνος να φέρει πολύ πολύ χαμόγελο”


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia