FOLLOW US: facebook twitter

Γιόρτασε τις επιτυχίες 107 μαθητών του

Ημερομηνία: 13-02-2024 | Συντάκτης:

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Λαμπροπούλου έκοψε την πίτα του και απένειμε πιστοποιητικά αγγλικής και ιταλικής γλώσσας

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του παράλληλα με την απονομή πιστοποιητικών αγγλικής και ιταλικής γλώσσας στους επιτυχόντες μαθητές τους, έκοψε σε μια όμορφη εκδήλωση με πολλές εκπλήξεις στον  χώρο του Plateia, το  Κέντρο Ξένων Γλωσσών Λαμπροπούλου,  παρουσία των σπουδαστών του. 

Την πίτα έκοψαν οι ιδιοκτήτριες του Φροντιστηρίου Χριστίνα και η Κωστούλα Λαμπροπούλου που διοργάνωσαν μια ξεχωριστή γιορτή με υπέροχο στολισμό του χώρου, ευχαριστώντας όπως είπαν τους μαθητές τους που κάθε χρόνο τις κάνουν υπερήφανες με τις επιδόσεις τους, αλλά και τους γονείς που εδώ και 23 χρόνια τους εμπιστεύονται τα παιδιά τους. Επίσης ευχαρίστησαν όλη την εκπαιδευτική ομάδα του Φροντιστηρίου για την άψογη συνεργασία και την αγάπη τους στο λειτούργημα που επιτελούν.

Στην συνέχεια αντάλλαξαν ευχές με τους μαθητές τους για την νέα χρονιά και τους συνεχάρησαν για τις επιτυχίες τους. Με αυτόν τον ξεχωριστό τρόπο γιόρτασαν τις επιτυχίες των μαθητών τους και ακολούθησε  σε κλίμα συγκίνησης αλλά και χαράς, με πολλές αγκαλιές, η απονομή 107 πιστοποιητικών Αγγλικής & Ιταλικής Γλώσσας μεταξύ αυτών και αριστεία 5 μαθητών τους  που πέτυχαν το απόλυτο Άριστα 100% στις εξετάσεις LAAS.

Τέλος το Φροντιστήριο Λαμπροπούλου, ευχαρίστησε καταστηματάρχες, γονείς μαθητών και φίλων για την προσφορά 70 δώρων που προσφέρθηκαν στους μαθητές.

Ελένη Παπαδοπούλου


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος