FOLLOW US: facebook twitter

Γιόρτασε την πρωτιά ο Ενιπέας (φωτό)

Ημερομηνία: 16-04-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ενιπέας κατέκτησε την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος της Α1 DEDALOS SECURITY και όλοι στο σύλλογο γιόρτασαν αυτή τους την επιτυχία το βράδυ του Σαββάτου στην ψησταριά του Ντόκου στο Λαντζόι.

Η ομάδα του Νίκου Γκρίλλα δικαίως τερμάτισε στην κορυφή καθώς ήταν η πιο σταθερή ομάδα του πρωταθλήματος και δεν έχασε ποτέ την πρωτιά από την 3η αγωνιστική και μετά. Ως εκ τούτου τερμάτισε στο +5 από τον δεύτερο Ξενοφώντα και θα ξεκινήσει με πλεονέκτημα 3 βαθμών τα πλέι-οφ, έναντι του μεγάλου του αντιπάλου (6-3).

Ο Ενιπέας είχε μακράν την καλύτερη επίθεση στην Α1 με 79 γκολ, έναντι 56 του Α.Ο. Ξενοφών και τη δεύτερη καλύτερη άμυνα με 30 γκολ παθητικό, πίσω από την ομάδα της Κρέστενας που δέχτηκε 20 τέρματα. Ο τίτλος και η άνοδος βέβαια θα κριθούν στα πλέι-οφ και οι «πράσινοι» ευελπιστούν να φανούν και σε αυτή τη σειρά αγώνων ιδιαίτερα δυνατοί για να επιτύχουν το στόχο τους.

Νίκος Νικολακόπουλος:«Συγχαρητήρια σε προπονητή και παίκτες»

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Ενιπέα, Νίκος Νικολακόπουλος, σε γραπτή του δήλωση, ανέφερε:
«Μετά τη λήξη του Πρωταθλήματος και την κατάκτηση του από την ομάδα μας, ως Πρόεδρος του Ενιπέα θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή και τους παίκτες του Ενιπέα, για τον ωραίο αγώνα που δώσαμε τα τελευταία χρόνια, έτσι ώστε να καταφέρουμε να φτάσουμε στην μεγάλη επιτυχία της κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Σε αυτούς αξίζουν τα συγχαρητήρια, που έκαναν το Λαντζόι υπερήφανο, έτσι ώστε να μιλάει όλη η ποδοσφαιρική Ηλεία για ένα μικρό χωριό, που έκανε αυτή την μεγάλη επιτυχία. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τα μέλη του Δ.Σ., τους φιλάθλους, αυτούς τους λίγους που ακολουθούσαν καθ’ όλη τη διάρκειά του καθώς και τους Θωμόπουλο Δημήτριο και τον Μπριτζίκη Άγγελο για την προσφορά τους στην ομάδα.

Η ομάδα αυτή ανήκει στο χωριό. Δεν είναι ατομικά κανενός, γι’ αυτό θα θέλαμε όλο το χωριό μαζί μας. Θα έπρεπε η χθεσινή ημέρα να είναι μέρα γιορτής για το Λαντζόι.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την οικογένεια του Νίκου Μπακοβασίλη για τη μεγάλη βοήθεια τους στην ομάδα μας, καθώς χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσαμε να φτάσουμε σε αυτή τη μεγάλη επιτυχία».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος