FOLLOW US: facebook twitter

Απέραντη θλίψη για το «φευγιό» του Σάκη Παναγιωτόπουλου

Ημερομηνία: 17-04-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα
Τον πρόδωσε η καρδιά του στα 65 του χρόνια

Απέραντη θλίψη έχει σκορπίσει στην τοπική κοινωνία του Πύργου και όλης της Ηλείας, αλλά και στον επιχειρηματικό κόσμο και οικοδομικό κλάδο της περιοχής μας, το απρόσμενο «φευγιό» του γνωστού επιχειρηματία Σάκη Παναγιωτόπουλου, που έχασε τη μάχη με την ζωή σε  ηλικία 65 ετών, σε λίγα μόλις λεπτά, πιθανότατα από ανακοπή καρδιάς το απόγευμα της Δευτέρας.

Ο Σάκης Παναγιωτόπουλος, ήταν ο τρίτος γιος της πολυμελούς οικογένειας του Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου, που μαζί με τα άλλα δύο αδέλφια του, τον Κώστα και τον Βασίλη, έστησαν και ανέπτυξαν την γνωστή στον επιχειρηματικό και κατασκευαστικό κλάδο οικογενειακή επιχείρηση της κεραμοτουβλοποιίας Παναγιωτόπουλος ΑΒΕΕ με ιστορία άνω του μισού αιώνα στον χώρο της κεραμοποιίας, με έδρα την Ηλεία και πελατολόγιο σε όλη την Ελλάδα. Ο ίδιος εκτός από την ενασχόλησή του με την κεραμοτουβλοποιία, διατηρούσε και ελαιοτριβείο για πολλά χρόνια στα Δουνέικα.

Ωστόσο πέρα από την επιτυχημένη επαγγελματική του πορεία και την επιχειρηματική του δράση, ήταν πολύ αγαπητός άνθρωπος, με χαμηλό προφίλ, διακρινόταν για το ήθος του και την εργατικότητά του όπως και τα άλλα δύο του αδέλφια που χαίρουν την εκτίμησης της τοπικής κοινωνίας, με μεγάλη προσφορά στην οικονομική ζωή του τόπου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σάκης Παναγιωτόπουλος αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα υγείας και την Δευτέρα το απόγευμα μετά από πιθανό καρδιακό επεισόδιο κλήθηκε ασθενοφόρο από την οικογένειά του και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο από το σπίτι του στα Δουνέικα. Ωστόσο ήταν πλέον αργά και παρά τις προσπάθειες των γιατρών, κατέληξε. Η οικογένειά του είναι συγκλονισμένη, η σύζυγός του Άρτεμις, τα δύο του παιδιά και τα αδέλφια του που δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ο άνθρωπός τους έφυγε έτσι ξαφνικά.

Η ημέρα της κηδείας του, δεν έχει ακόμα προσδιοριστεί, καθώς η σορός του έως και χθες βρισκόταν στην Πάτρα για να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του από την νεκροψία- νεκροτομή.

Η Πρωινή εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένειά του.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος