FOLLOW US: facebook twitter

Γιώργος Παναγιωτόπουλος: Σχεδόν ένα μήνα μετά την πρόσκλησή μου για δημόσιο διάλογο, επιτέλους κάποιος απάντησε

Ημερομηνία: 18-05-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Επιτέλους μετά από ένα μήνα κάποιος αντέδρασε, κάποιος απάντησε.  Από τις 30 του Απρίλη καλούσα σε δημόσιο διάλογο σε οποιοδήποτε δημόσιο βήμα.

Από τις 30 του Απρίλη, καθημερινά επισημαίναμε την ανάγκη μιας δημόσιας συζήτησης ενώπιον των πολιτών, ενώπιον της κοινωνίας. Χωρίς όρους και πλαίσια περιορισμού και προστασίας. Ακόμα και στις πλατείες των πόλεων και των χωριών μας. Εκεί, μέσα στην κοινωνία. Σε χρόνο ικανό για την δημόσια έκθεση του λόγου μας, για να δοκιμαστούμε από όλους τους συμπολίτες μας. Όμως χρειάστηκε σχεδόν ένας μήνας για να λάβουμε απάντηση. Για να το σκεφτούν προφανώς. Έστω έτσι.  Χαίρομαι.

Φθάσαμε μια εβδομάδα πριν τις εκλογές και  οι πολίτες ακόμα περιμένουν έναν ανοιχτό και δημόσιο διάλογο μεταξύ των υποψηφίων δημάρχων.

Είναι σαφές ότι, από την πρώτη στιγμή τον  απέφυγαν.  Τον λόγο τον ξέρουν οι συμπολίτες μας.

9 μέρες πριν από τις εκλογές, Το δηλώνω ξεκάθαρα. Θα είμαι εκεί. Εγώ και όχι εκπρόσωπός μου.  Ανοιχτός στις ελεύθερες ερωτήσεις των πολιτών και των δημοσιογράφων. Με σεβασμό  στη δεοντολογία ενός πολιτισμένου δημοκρατικού διαλόγου και  με απώτερο στόχο να βγει επιτέλους η κοινωνία από τα αδιέξοδα

Σήμερα, 9 μέρες πριν από τις εκλογές, προτείνω  σε όλους τους υποψηφίους δημάρχους μια ανοιχτή πρόσκληση για διάλογο, με τα εξής στοιχεία:

Α. Ο διάλογος των υποψηφίων δημάρχων μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε  Δημοτικό χώρο  με τηλεοπτική και ραδιοφωνική κάλυψη αλλά και ζωντανή μετάδοση από το διαδίκτυο.

Β. Ο διάλογος των υποψηφίων δημάρχων μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε  πάνελ τηλεοπτικού σταθμού με συντονιστή δημοσιογράφο ή δημοσιογράφους (ένας από κάθε μέσο μαζικής ενημέρωσης). Προσωπικά θα αποδεχτώ κάθε δημοσιογράφο.

Γ. Η θεματολογία να είναι ανοικτή.

Δ. Ο διάλογος μεταξύ των υποψηφίων να επιτρέπεται.

Ε. Κάθε υποψήφιος δήμαρχος θα έχει συγκεκριμένο χρόνο για να απαντά στις ερωτήσεις του ή των δημοσιογράφων.

Ζ. Ο χρόνος διεξαγωγής να είναι «ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ»

Οι πολίτες ήθελαν και θέλουν, να δουν και να κρίνουν τους υποψηφίους δημάρχους σε ένα ζωντανό και δημόσιο διάλογο.

Γιώργος Παναγιωτόπουλος

Υποψήφιος Δήμαρχος

Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος