FOLLOW US: facebook twitter

Γιώργος Λαμπρόπουλος: «Θα το πάμε μέχρι τέλους»

Ημερομηνία: 09-04-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

O προπονητής του ΠΑΟ Βάρδας τόνισε μετά τη νίκη επί του Ιάλυσου πως η ομάδα του θα παλέψει… μέχρις εσχάτων για την παραμονή στη Γ΄ Εθνική

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Ο ΠΑΟ Βάρδας κέρδισε την Κυριακή τον Ιάλυσο για την 30η αγωνιστική στον 3ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής και με το τρίποντο αυτό έμεινε «ζωντανός» στη μάχη της παραμονής. Έφτασε τους 40 βαθμούς και σε συνδυασμό με την ήττα της Μυκόνου μείωσε στους 2 βαθμούς την απόσταση από την νησιωτική ομάδα, που βρίσκεται στην 11η θέση, η οποία οδηγεί σε μπαράζ παραμονής. Απομένουν 4 αγωνιστικές και ο ΠΑΟΒ χρειάζεται 10 βαθμούς για να πετύχει τον στόχο του, κάτι που ναι μεν είναι πολύ δύσκολο, αλλά όχι απίθανο! Ο προπονητής του ΠΑΟΒ, Γιώργος Λαμπρόπουλος, κατά την συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα τόνισε πως η ομάδα του θα το… πάει μέχρι τέλους!

Ο 44χρονος προπονητής ανέφερε αρχικά για το ματς: «Θεωρώ ότι ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα, μπήκαμε καλύτερα στο παιχνίδι, ήταν αυτό που θέλαμε. Σίγουρα ήταν ένας «τελικός», δεν υπήρχε άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη, όπως είναι και τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια. Να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες, έκαναν αυτό που έπρεπε, ήταν όπως έπρεπε. Ήταν συγκεντρωμένοι, έδωσαν ό,τι είχαν και φάνηκε από την κούραση και την μεγάλη προσπάθεια που έκαναν. Ανταμείφθηκαν κιόλας γι’ αυτή τους την προσπάθεια. Πιστεύω πως αν και στα επόμενα παιχνίδια είμαστε έτσι, έχουμε πάθος και δύναμη, έχουμε  την τύχη στα χέρια μας. Παίζαμε με έναν αντίπαλο που έχει τον ίδιο στόχο, αλλά είναι σε καλύτερη θέση από μας, ευτυχώς ήρθαν όλα καλά. Εμείς θα το πάμε μέχρι τέλους, όπως λέει και το τραγούδι, ώστε να καταφέρουμε να σώσουμε την ομάδα».

Για το αν ήταν κομβικό το γεγονός ότι ο ΠΑΟΒ προηγήθηκε μόλις στο 3ο λεπτό κι έγιναν λίγο πιο εύκολα τα πράγματα στη συνέχεια, είπε: «Σίγουρα, όταν ανοίγεις το σκορ στα πρώτα λεπτά, μετά “ξεκλειδώνεις” λίγο τον αντίπαλο, πρέπει να ανέβει κι αυτός λίγο πιο ψηλά, και βρίσκουμε περισσότερους χώρους. Έτσι έγινε, ενώ και το δεύτερο γκολ μπήκε σε ένα κομβικό σημείο, στο τέλος του α΄ ημιχρόνου, που μας βοήθησε να διαχειριστούμε πιο άνετα το ματς στο β΄ ημίχρονο».

Για τους τραυματισμούς που υπήρξαν κατά την διάρκεια του αγώνα, ο Γ. Λαμπρόπουλος είπε: «όλη την χρονιά είμαστε έτσι, έχουμε μικρό ρόστερ, όμως τα παιδιά έχουν ψυχή. Θα επανέλθουν οι τραυματίες μέσα στην εβδομάδα και θα είμαστε έτοιμοι για το επόμενο παιχνίδι».

Την προσεχή Κυριακή ο ΠΑΟΒ παίζει στην έδρα της Μαρκό και πρέπει οπωσδήποτε να πάρει θετικό αποτέλεσμα για να συνεχίσει να ελπίζει στην παραμονή.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος