FOLLOW US: facebook twitter

Γιώργος Λαμπρόπουλος: Δίνει βαρύτητα και δυνατή φωνή στην Περιφέρεια ο Πρωθυπουργός

Ημερομηνία: 15-12-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Με συγκεκριμένους άξονες και ένα νέο μοντέλο άμεσης επικοινωνίας με τους πολίτες και τους φορείς κάθε περιοχής, έχει αποφασίσει και υλοποιεί ήδη ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, δίνοντας έμφαση στην Περιφέρεια, με τις ανάγκες και πολύ περισσότερο τις δυνατότητές της…

Την παραπάνω δήλωση έκανε ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Γιώργος Λαμπρόπουλος, με αφορμή τις δύο πιο πρόσφατες περιοδείες του Πρωθυπουργού στην Πελοπόννησο και ειδικότερα στην Αχαΐα και την Αρκαδία, τις οποίες παρακολούθησε από κοντά και ο ίδιος.

Μια τέτοια επικοινωνία κρίνεται εποικοδομητική, φέρνει τα κυβερνητικά στελέχη με τρόπο άμεσο στον κόσμο της υπαίθρου, γίνεται ενημέρωση για το έργο που επιτελείται ώστε όλοι να γνωρίζουν με απαντήσεις που έρχονται εκείνη τη στιγμή σε οποιαδήποτε απορία. Είναι χαρακτηριστικό – συνεχίζει ο κ. Λαμπρόπουλος – ότι επιδίωξη του Κυριάκου Μητσοτάκη, είναι να συμμετέχουν όσοι περισσότεροι Υπουργοί, Υφυπουργοί και Γενικοί Γραμματείς, στις επισκέψεις του, για την καλύτερη κάλυψη των θεμάτων που αναπτύσσονται, κάτι που διαπιστώθηκε τόσο στην Αρκαδία όσο και στην Αχαΐα, ενώ θα δούμε σίγουρα να συμβαίνει και με την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην Ηλεία.

 «Αποτελεί σίγουρα μια νέα αντίληψη για το πρόγραμμα των περιοδειών και αποδεικνύει τη βαρύτητα που θέλει να δώσει στην Περιφέρεια ο Μητσοτάκης πάνω σε βασικούς άξονες, όπως ο παραγωγικός τομέας, ο τουρισμός, η σύγχρονη επιχειρηματικότητα και η προστασία του περιβάλλοντος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος