FOLLOW US: facebook twitter

Γιάννης Λυμπέρης για Πατρών-Πύργου: Πρωτοβουλία για να λυθεί «ειρηνικά» το θέμα με τους εργολάβους

Ημερομηνία: 24-01-2020 | Συντάκτης:
«Για να πάρουν από την Αμαλιάδα το Τμήμα Γεωπονίας θα πρέπει να περάσουν πρώτα, «πάνω από το πτώμα μου» είπε ο Δήμαρχος Ήλιδας
-Εξελέγη μέλος του Συμβουλίου Ευρωπαϊκών Δήμων και Περιφερειών και πρόεδρος της Επιτροπής Υγείας της ΚΕΔΕ.

Πρωτοβουλίες, με στόχο να λυθεί «ειρηνικά» το θέμα της διάλυσης των υφιστάμενων συμβάσεων ώστε οι ανάδοχοι του αυτοκινητόδρομου Πάτρα – Πύργος να μην κινηθούν δικαστικά, αλλά να λάβουν τις αποζημιώσεις τους και το έργο να κατασκευαστεί από την Ολυμπία Οδό και εντός των προθεσμιών που ανακοίνωσε ο Υπ. Υποδομών, αναλαμβάνει ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Γιάννης Λυμπέρης.

Για το σκοπό αυτό, θα συναντηθεί με τους Δημάρχους όλης της Ηλείας αλλά της Δυτικής Αχαΐας σε συνεργασία με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ Νεκτάριο Φαρμάκη, ώστε να δημιουργηθεί κοινό μέτωπο, το οποίο θα ζητήσει από τις εταιρείες που έχουν πάρει τις 8 εργολαβίες να μην κινηθούν νομικά αλλά να επιτρέψουν στο νομό μας να αποκτήσει ένα σύγχρονο και ασφαλή αυτοκινητόδρομο.

Ακόμα και μια μέρα καθυστέρησης, στην παράδοση του  αυτοκινητόδρομου,  μπορεί να κοστίσει τη ζωή ενός συνανθρώπου μας. Αυτό θα  τονίσουμε εκ μέρους του μετώπου στις συναντήσεις με τους εκπροσώπους των εταιρειών.

Οι δηλώσεις του Δημάρχου έγιναν στη διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχώρησε στο γραφείο του, σχετικά με το θέμα του αυτοκινητόδρομου, αλλά και την συνάντηση για τον χάρτη της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στην Ηλεία.  «Για να πάρουν από την Αμαλιάδα το Τμήμα Γεωπονίας θα πρέπει να περάσουν πρώτα, «πάνω από το πτώμα μου», δήλωσε σχετικά ο Γιάννης Λυμπέρης. Στην ίδια συνέντευξη  ανακοίνωσε επίσης, πως εξελέγη μέλος του Συμβουλίου Δήμων και Περιφερειών Ευρώπης και πρόεδρος της Επιτροπής Υγείας της ΚΕΔΕ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος