FOLLOW US: facebook twitter

Δήμος Πηνειού: Αναβαθμίζεται το δίκτυο ύδρευσης

Ημερομηνία: 24-01-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Την αναβάθμιση του δικτύου ύδρευσης δρομολογεί ο δήμος Πηνειού, καθώς προκήρυξε διεθνή ηλεκτρονικό διαγωνισμό με ανοικτή διαδικασίαγια την προμήθεια και την εγκατάσταση τηλεμετρικού συστήματος παρακολούθησης, καταγραφής και ελέγχου των παροχών του δικτύου ύδρευσης, με ενδεικτικό προϋπολογισμό ύψους 924.165,80 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%.

Tο αντικείμενο του διαγωνισμού είναι η προμήθεια 6.250 τεμαχίων υδρομετρητών ογκομετρικών οι οποίοι θα συμμορφώνονται πλήρως με τη νέα ισχύουσα ευρωπαϊκή οδηγία MID 2004/22/Ε.Ε. και θα έχουν προεγκατεστημένη την υποδομή ώστε να ενταχθεί σε σύστημα ασύρματης ανάγνωσης (AMR), καθώς και 7.250 τεμαχίων πομπών τα οποία θα προσαρμοστούν στους παραπάνω υδρομετρητές,  δέκτη-καταγραφέα και λογισμικό.

Με την υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου παρέχεται η δυνατότητα της τηλεμέτρησης για την άμεση και αξιόπιστη συλλογή των δεδομένων, ώστε να επιτευχθεί η σύγχρονη λειτουργία του δικτύου και να επιφέρει δραστικά θετικά αποτελέσματα για το κοινωνικό σύνολο.

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.). Η αποσφράγιση θα γίνει στις 2 Μαρτίου 2020 ημέρα Δευτέρα και ώρα έναρξης 10 πμ από την Επιτροπή Διενέργειας Διαδικασιών Σύναψης Δημοσίων Συμβάσεων, όπως αυτή 2 προβλέπεται στο άρθρο 221 § 1 του Ν.4412/2016. Η κατακύρωση της σύμβασης θα γίνει με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Πηνειού. Η διάρκεια της σύμβασης ορίζεται σε δώδεκα μήνες από την υπογραφή της.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος