FOLLOW US: facebook twitter

«Γεύμα Αγάπης» στην Αμαλιάδα την Κυριακή του Πάσχα

Ημερομηνία: 09-05-2024 | Συντάκτης:

-Ο Δήμος Ήλιδας έδειξε το κοινωνικό του πρόσωπο ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα για τους συμπολίτες που έχουν ανάγκη

Ένα μεγάλο και φιλόξενο γεύμα Αγάπης προετοίμασε ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα ο Δήμος Ήλιδας για όλους τους οφελούμενους του Κοινωνικοί Συσσιτίου, το οποίο δίδεται καθημερινά στο Χώρο του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΚΗΦΗ) στην περιοχή του Αγίου Νεκταρίου Αμαλιάδας.

Ο Δήμος Ήλιδας και κυρίως οι εργαζόμενοι του Κοινωνικού Τομέα για ακόμα μία χρονιά έδειξαν το «ανθρώπινο» πρόσωπό τους, ενώ στη διανομή των προϊόντων -εκτός των εργαζομένων της δομής και του κοινωνικού συσσιτίου- παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Υγείας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Ηλίας Ευσταθόπουλος, η Διευθύντρια Διοίκησης και Πρόνοιας Δήμου Ήλιδας κα Αθανασίου Ανδριοπούλου, ο άμισθος σύμβουλος του Δημάρχου κ. Γιάννης Ντακούλιας και η συνεργάτιδα του Κοινωνικού Τομέα κα Αγαθή Μπούρου.

Όλοι τους αφιέρωσαν χρόνο από το οικογενειακό τους τραπέζι, προκειμένου να βρεθούν στο πλευρό των απόρων συμπολιτών μας, ενώ τα τρόφιμα ετοιμάστηκαν από τους εργαζόμενους έπειτα από δωρεά τροφίμων και πασχαλινών εδεσμάτων.

Η συγκεκριμένη ενέργεια του Δήμου σκόρπισε χαμόγελα χαράς και έστειλε μηνύματα αγάπης, αλληλεγγύης και αισιοδοξίας, σε όλους τους ωφελούμενους του συσσιτίου, αλλά και σε συμπολίτες μας που βρίσκονται σε οικονομική δυσχέρεια.

Όπως τόνισε σε δήλωσή του ο κύριος Ευσταθόπουλος: «ο Δήμος μας δείχνει την αλληλεγγύη του, όχι μόνο τις ημέρες των εορτών αλλά κάθε μέρα, αφού στεκόμαστε διαρκώς ο ένας δίπλα στον άλλον. Κανένας συμπολίτης μας μόνος του, κανείς χωρίς το χαμόγελο στα χείλη την Άγια ημέρα του Πάσχα».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος