FOLLOW US: facebook twitter

Γ΄ Εθνική: Αποδεκατισμένος ο ΠΑΟΒ, ηττήθηκε από την Σύρο

Ημερομηνία: 20-12-2023 | Συντάκτης:

Ο ΠΑΟ Βάρδας αγωνιζόμενος με πέντε βασικές απουσίες και συγκεκριμένα χωρίς τους τιμωρημένους Λαθύρη, Διονυσόπουλο και τους τραυματίες Λιόση, Πλαστουργό, Κόκα, ηττήθηκε 0-2 από την Ελλάδα Σύρου στο κατάμεστο από μαθητές «Γρ. Καλάκος» για την 16η αγωνιστική στον 3ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής.

Το σκορ άνοιξε στο 22΄ ο Πρεβεζιάνος με κεφαλιά από σέντρα του Μηνά από αριστερά και στο 63΄ ο Μηνάς με εκπληκτικό απευθείας φάουλ από πλάγια αριστερά, έστειλε την μπάλα στο αριστερό «Γ» του Βορύλλα κι έγραψε το 0-2. Ο ΠΑΟΒ απείλησε ελάχιστα την εστία του Μουρελά, και μόνο στο β΄ μέρος, με τον Τρομπούκη στο 55΄, τον Μπίσα στο 70΄ και τον Δουλαβέρη στο 84΄.

Στο 78΄ αποβλήθηκε με 2η κίτρινη ο Λαντίκας των φιλοξενούμενων, ο οποίος πρόλαβε να πάρει δύο κίτρινες σε πέντε λεπτά (είχε μπει στο ματς στο 73΄).

ΠΑΟ Βάρδας: Βορύλλας, Κοτσώνης, Παπασπηλιόπουλος, Θεοφάνης, Κ. Τσεκούρας, Κούστα, Μικελάτος, Μπίσα, Δουλαβέρης (90΄ Κ. Στεργιόπουλος), Μαστραντωνάκης, Τρομπούκης.

Ελλάς Σύρου: Μουρελάς, Ζαφείρης, Μούντριχας (85΄ Ρούσος), Μπόσιο, Πρεβεζιάνος (90΄ Κουκουλάς), Καρντόσο (90΄ Συριανός), Μηνάς, Μάγκας, Οικονομόπουλος, Ζάχι, Μπακατσέλος (73΄ Λαντίκας).

*Αναλυτικό ρεπορτάζ στο φύλλο της Πρωινής την Πέμπτη.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia