FOLLOW US: facebook twitter

Γ.Ε.Π. Ηρακλής: Ξεκινούν οι εγγραφές

Ημερομηνία: 07-09-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Διοίκηση της Γ.Ε. Ηρακλής Πύργου έκανε γνωστό πως από σήμερα, Τρίτη, ξεκινούν οι εγγραφές νέων αθλητών στην Ακαδημία μπάσκετ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Η εγγραφή στην Ακαδημία είναι δωρεάν, ενώ υπάρχει ειδική πρόβλεψη για διευκολύνσεις σε πολύτεκνους, άνεργους και ευπαθείς ομάδες.

Ώρες εγγραφών: Καθημερινά 6-7 στην είσοδο του Κλειστού Γυμναστήριου Πύργου «Γ. Βασιλακόπουλος».

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα προπονήσεων των τμημάτων της Γ.Ε.Π. Ηρακλής για τη νέα αγωνιστική σεζόν έχει σχεδόν οριστικοποιηθεί και μένει η επίσημη ανακοίνωσή του. Οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν περίπου στις 15 Σεπτεμβρίου, οπότε και σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση που υπάρχει, θα είναι έτοιμο το παρκέ της κεντρικής σάλας, το οποίο τελεί υπό επισκευή ώστε να παραδοθεί έτοιμο προς χρήση στις ομάδες και τους αθλητές της πόλης μας.

Πάντα με την πλήρη εφαρμογή του υγειονομικού πρωτόκολλου που έχει ανακοινωθεί από τις αρμόδιες υγειονομικές υπηρεσίες, καθώς και λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης και προφύλαξης κατά της εξάπλωσης του Covid-19, έτσι ώστε να διασφαλιστεί προπάντων η υγεία όλων.

Όλα τα τμήματα της Ακαδημίας του Ηρακλή συμμετέχουν στα αντίστοιχα πρωταθλήματα υποδομών της ΕΣΚΑ-Η: Μίνι – Παμπαίδων – Α’ Κατηγορία Παίδων – Α’ Κατηγορία Εφήβων.

Τέλος, λόγω των μέτρων πρόληψης και προφύλαξης από τον Covid-19 ο αριθμός των αθλητών-τριών των τμημάτων θα είναι συγκεκριμένος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος